Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι εδώ... μεγάλο διπλό στην Θεσ/νίκη! Απόψε αγωνίζονται ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ (βίντεο)

Παναθηναϊκός με ΣΟΥΠΕΡ Μαντσίνι που άρχισε να «τρελαίνει» τον κόσμο με αυτά που θα κάνει!

Με τον Σεμπαστιάν Παλάσιος να αναδεικνύεται σε «χρυσή αλλαγή», ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 

Η ομάδα του υπηρεσιακού Απόστολου Τερζή προηγήθηκε με τον Μόουζες Οντουμπάτζο (10'), αλλά τα γκολ των Ντάνιελ Μαντσίνι (36') και Παλάσιος (86') χάρισαν τη νίκη στους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.


Με τέσσερα σπουδαία ματς ολοκληρώνεται η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. ΑΕΚ και Ολυμπιακός, λίγες ημέρες έπειτα από τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Κύπελλο, έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις. Ο «Δικέφαλος» του Ματίας Αλμέιδα, έπειτα από το θριαμβευτικό 3-0 επί των Πειραιωτών και τη... μισή πρόκριση στον τελικό, περιμένει στη Νέα Φιλαδέλφεια (Δευτέρα 13/2, 18:30) τον προτελευταίο Λεβαδειακό. Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» του Μίτσελ θα προσπαθήσουν να ανακάμψουν, καθώς φιλοξενούν στον Πειραιά (13/2, 21:00) τον Παναιτωλικό, που διατηρεί ελπίδες συμμετοχής στα Play Off.

Ανάλογες βλέψεις έχει και ο Αστέρας Τρίπολης, που υποδέχεται στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (13/2, 18:30) τον ΠΑΟΚ. Οι Αρκάδες αποδεικνύονται μετρ των ισοπαλιών ενώ δεν έχουν ηττηθεί από Ολυμπιακό (0-0), ΑΕΚ (1-1) και Παναθηναϊκό (1-0) εντός έδρας. Οι «ασπρόμαυροι», ξεκούραστοι έπειτα από την αναβολή του αγώνα με τη Λαμία για το Κύπελλο, θέλουν τη νίκη ώστε να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου.

Ολοκληρώνεται σήμερα η 22η αγωνιστική:

ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός 0-0

Βόλος ΝΠΣ – Ατρόμητος 2-1

Άρης – Παναθηναϊκός 1-2


Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου

17:00 Λαμία – ΟΦΗ (Cosmote Sport 3)

18:00 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (Novasports Prime)

18:30 ΑΕΚ – Λεβαδειακός (Cosmote Sport 2)

21:00 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (Cosmote Sport 1)


zougla.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael