Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Συνεχίζεται η κατρακύλα του ΠΑΟ... Έχασε και από τον Αστέρα - Δύσκολο απόγευμα είχε ο ΠΑΟΚ! (βίντεο)

Απίστευτο! Η τύχη του γύρισε την πλάτη... Δεν έχει παίχτη να σκοράρει ο ΠΑΟ!!!

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα γνώρισε τη Δευτέρα o Παναθηναϊκός στη Super League, κι έτσι δεν κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας, στην οποία φιγουράρει από την Κυριακή η ΑΕΚ.

Μετά την εντός έδρας συντριβή (0-3) από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, στο τελευταίο χρονικά ματς της 20ης αγωνιστικής, έχασε με 1-0 σκορ από τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης», κι έτσι πλέον είναι στο -2 από την «Ένωση».

Μοιραίος για το «τριφύλλι» στο ματς ήταν ο Κουρμπέλης, ο οποίος σε διάστημα έξι λεπτών είδε δύο κίτρινες κάρτες, αφήνοντας την ομάδα του από το 33' με 10 παίκτες.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι και χάρισε το πολύτιμο «τρίποντο» στο συγκρότημα του Μάντζιου το πέτυχε στο 80ο λεπτό ο Μπαρτόλο.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντάντας ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε δύσκολα τη Δευτέρα με 3-2 του αξιόμαχου Λεβαδειακού στην Τούμπα, για την 20η αγωνιστική της Super League.

Ο Πορτογάλος άσος πέτυχε δύο γκολ (10', 45+4'), βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή στην επικράτηση της ομάδας του, για την οποία σκόραρε επίσης και ο Κουλιεράκης (61').

Για τους Βοιωτούς ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 ο Τιερί Μουτίνιο (15' πέν.), με τον Τριαντάφυλλο Τσάπρα (66') να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Λουτσέσκου έπιασε και πάλι στην τρίτη θέση τον Ολυμπιακό, με τον οποίο θα αναμετρηθούν την Κυριακή (5-2) στην Τούμπα.


πηγη zougla.gr

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael