Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

«Ο Άνθρωπος του Θεού» σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στον ANT1

Σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση θα προβληθεί η βραβευμένη ταινία της Yelena Popovic «Ο Άνθρωπος του Θεού» με τον Άρη Σερβετάλη σε μια μοναδική ερμηνεία στο ρόλο του Αγίου Νεκταρίου, αυτή την Παρασκευή στις 21:30 στον ΑΝΤ1.

Ο Άρης Σερβετάλης συναντάται κινηματογραφικά με το Ρώσο super star Alexander Petrov, τον Αμερικανό θρύλο Mickey Rourke και ένα cast εξαιρετικών Ελλήνων ηθοποιών και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Yelena Popovic και τη μουσική του βραβευμένου συνθέτη Zbegniew Preisner μας ταξιδεύουν στο χρόνο και παρακολουθούμε τον βίο του Αγίου που παρά τη συκοφάντηση και τον πόλεμο που δέχθηκε από ορισμένους κληρικούς στην Αλεξάνδρεια, παρέμεινε πιστός στις αρχές του μέχρι το τέλος, εμπνέοντας τους ανθρώπους γύρω του.

Σύμφωνα με τη δημιουργό, Γελένα Πόποβιτς, μέσα από όλα αυτά τα επεισόδια που διαδραματίζονται στον βίο του Αγίου Νεκταρίου, τα μηνύματα της ταινίας είναι παγκόσμια και ισχυρά καθώς, όπως τονίζει η ίδια, μέσα από την ιστορία διαφαίνεται ότι «ο αγώνας είναι υπόθεση όλων μας. Η μεγαλύτερη νίκη είναι αυτή που επιτυγχάνουμε μέσα μας. Η ιστορία του είναι παγκόσμια. Αυτό με ενέπνευσε. Ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις των ανθρώπων, τον θρησκευτικό προσανατολισμό, ο κόσμος θα ταυτιστεί μαζί του και πιστεύω ότι όλοι θα κερδίσουν, παρακολουθώντας την ιστορία του. Θα εμπνεύσει ανθρώπους. Γι’ αυτό νομίζω ότι η ταινία δεν είναι μόνο για την Ελλάδα. Η ιστορία του πρέπει να ειπωθεί παντού και θα έχει αντίκτυπο».

Ο πρωταγωνιστής, Αρης Σερβετάλης, επισημαίνει ότι η γεμάτη δοκιμασίες ζωή του Αγίου Νεκταρίου μάς υπενθυμίζει την αξία που έχει το ήθος, η ταπεινότητα και η αφοσίωση. «Το μήνυμα είναι πολλαπλό. Σε ατομικό επίπεδο, πρέπει να πέφτουμε και να σηκωνόμαστε, να συνεχίζουμε τον καθημερινό αγώνα με πίστη για να αποκαλύψουμε ποιοι πραγματικά είμαστε. Είναι δύσκολο αλλά είναι και ο μόνος τρόπος».

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Yelena Popovic
Πρωταγωνιστούν: Αρης Σερβετάλης, Alexander Petrov, Mickey Rourke, Χρήστος Λούλης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλης Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα Αννα Γκουγκούλη, Μάνος Γαβράς, Σαράντος Γεωγλερής, Παναγιώτης Μαρίνος
Μουσική: Zbigniew Preisner
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Παναγιώτης Βασιλάκης
Μοντάζ: Λάμπης Χαραλαμπίδης
Κοστούμια: Εύα Νάθενα
Παραγωγή: Simeon Entertainment, View Master Films
Παραγωγή – σε συνεργασία με: Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, Ινστιτούτο Αγιος Μάξιμος o Γραικός, Eurogroup Ltd
Mε την υποστήριξη των: Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Deep Dream, Ingenuity-FO, NP Ασφαλιστική, Ασφάλειαι Μινέττα, ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας), ΕΚΚ (Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου)

 

ΠΗΓΗ


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael