Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κούρσα για «τέσσερις»: Νίκη ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο... Απόδραση από τη Νίκαια η ΑΕΚ - Ισοπαλία ο Ολυμπιακός! (βίντεο)


Σαν… σίφουνας πέρασε ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής από τη Λεωφόρο, κάνοντας «θρύψαλα» τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σε ακόμη ένα ματς έδειξε ότι βρίσκεται σε κακό αγωνιστικό φεγγάρι.

Οι «ασπρόμαυροι», μετά τη νίκη τους με 2-0 επί του «τριφυλλιού» στην Τούμπα για το Κύπελλο, συνέτριψαν αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα και συγκεκριμένα για την 19η αγωνιστική με 3-0 την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, η οποία απογοήτευσε τους φιλάθλους της που γέμισαν το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αυτό το αποτέλεσμα έβαλε φωτιά στη μάχη του τίτλου, καθώς η ΑΕΚ πλέον απέχει μόλις έναν βαθμό από την κορυφή, βλέποντας παράλληλα τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να πλησιάζουν στο -6.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ είχε αρκετές ευκαιρίες να επικρατήσει με ακόμη πιο επιβλητικό σκορ, καθώς είχε δύο δοκάρια με τον Ολιβέιρα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο νεαρός Κωνσταντέλιας, ο οποίος πέτυχε το παρθενικό του γκολ (52') με τον δικέφαλο του Βορρά, ενώ είχε συμμετοχή και στα άλλα δύο τέρματα της ομάδας του (44' αυτ. Πέρεθ, 46' Ζίβκοβιτς).

Aξίζει να σημειωθεί ότι στο περιθώριο του σημερινού ντέρμπι τιμήθηκαν από την «πράσινη» ΠΑΕ και συγκεκριμένα από τον Δημήτρη Σαραβάκο οι Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ, για την προσφορά τους στην ομάδα.

Οι δύο πρώην επιθετικοί του Παναθηναϊκού έφτασαν στο γήπεδο μία ώρα πριν την έναρξη του ματς και γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους των Κυπελλούχων Ελλάδας μόλις έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο, όπως και στη διάρκεια της βράβευσής τους.

Η ΑΕΚ τα… χρειάστηκε απέναντι στον μαχητικό Ιωνικό, ωστόσο πραγματοποιώντας μεγάλη ανατροπή, κατάφερε να φύγει νικήτρια την Κυριακή με 2-1 σκορ από τη Νίκαια, για την 19η αγωνιστική της Super League.

Οι ουραγοί της βαθμολογίας προηγήθηκαν στο 38΄ με τον Σεμπά και ως το τελευταίο δεκάλεπτο άντεχαν και έδειχναν ικανοί να πανηγυρίσουν την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη τους.

Εντούτοις ο Βίντα ισοφάρισε στο 82΄ για την ΑΕΚ, η οποία λυτρώθηκε από το γκολ του Τσούμπερ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, καταφέρνοντας να μειώσει στον ένα βαθμό την απόστασή της από την κορυφή, εν αναμονή του ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε την Κυριακή στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή.

Πιο συγκεκριμένα οι Πειραιώτες, αν και προηγήθηκαν απέναντι στον Ατρόμητο, εν τέλει αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στο συγκρότημα του Κόουλμαν, κι έτσι δεν κατάφεραν να πλησιάσουν στο -4 από τον Παναθηναϊκό, που νωρίτερα συνετρίβη 3-0 από τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με τον Μπακαμπού στο 54', ωστόσο ο Φριντζόνσον με ένα υπέροχο γκολ έφερε το ματς στα ίσα στο 64', λίγα λεπτά αφότου είχε δοκάρι ο Χατζηισαΐας.

zougla.gr/sports

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael