Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Δοκιμάζεται στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός -Νίκες για ΑΕΚ, Ολυμπιακό... Φωνάζει για την διαιτησία ο ΑΡΗΣ! (βίντεο)

Επικίνδυνο ταξίδι στην Τρίπολη περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League για τον Παναθηναϊκό. Στα απόνερα των μεταξύ τους αναμετρήσεων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακό, αντίστοιχα. Το «τριφύλλι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έπειτα από τον αποκλεισμό, καλείται να περάσει νικηφόρα από την Τρίπολη (Δευτέρα 30/1, 21:00) παραμένοντας στην κορυφή, με τους Αρκάδες να είναι οι… μετρ των ισοπαλιών – 9 σε 19 ματς.

 

Οι «ασπρόμαυροι» του Ραζβάν Λουτσέσκου, ευρισκόμενοι σε τρομερή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, περιμένουν στην Τούμπα (30/1, 18:00) τους Βοιωτούς, που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

 

«Εξάποντο», τέλος, είναι για την παραμονή στην κατηγορία η αναμέτρηση της Λαμία με τον Ιωνικό στο «Αθανάσιος Διάκος» (30/1, 19:30). Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα έχει ανεβασμένο ηθικό μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τις δυο νίκες επί του Απόλλων Παραλιμνίου (1-2 και 4-2), ενώ ο Ιωνικός θα παραταχθεί με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο του, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σπανό.   Την Κυριακή η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Άρη και σκαρφάλωσε με παιχνίδι περισσότερο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Ολυμπιακός με ανατροπή επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: 

«Σωστά ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι στη φάση που ο Αθανασιάδης γκρεμίζει τον Φαμπιάνο. Αφού δεν... σκότωσε τον παίκτη της ομάδας μας δεν υπάρχει παράβαση!!! 

Κύριε Μπένετ καληνύχτα. Εάν έχεις λίγη τσίπα οφείλεις τώρα κιόλας να επιστρέψεις στην Αγγλία.

Όσο για σένα κ. Αυγενάκη, παραμένεις θεατής των όσων συμβαίνουν και καταστρέφουν το ποδόσφαιρο. 

Καληνύχτα και καλή τύχη σε όλους σας. Ντροπή...».

 Ο ΑΡΗΣ Προς Δημόσια Τηλεόραση: Φτάνει πια με τις μπαρούφες του δήθεν καθηγητή διαιτησίας που φιλοξενείτε κάθε Κυριακή βράδυ στην αθλητική σας εκπομπή.

Είναι ντροπή η «Αθλητική Κυριακή» που καθιέρωσε ο αείμνηστος Γιάννης Διακογιάννης να ευτελίζεται από τον Βαρούχα που έχει καταντήσει πλέον κωμικός. Όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει ότι τα βλέπει όπως τον… βολεύει.

Και κάτι τελευταίο προς την Δημόσια Τηλεόραση: σοβαρευτείτε. Σεβαστείτε κάθε έλληνα πολίτη που σας πληρώνει. Αν σας ενδιαφέρει να ανεβάσετε λίγο και τα νούμερα σας…
 

Η αυλαία άνοιξε το Σάββατο (28/1) με δυο αναμετρήσεις. Στο Πανθεσσαλικό ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 απέναντι στο Βόλο, ενώ ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι. 

Η 20η αγωνιστική: 

Βόλος ΝΠΣ – Παναιτωλικός 2-3 

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-1

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-1  

ΑΕΚ – Άρης 3-0 

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου  

18:00 ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός Novasports Prime

19:30 Λαμία-Ιωνικός Cosmote Sport 1 

21:00 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός Novasp. Prime 

 

zougla.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael