Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κύπελλο Ελλάδας: Πράξη 2η... ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τους «4»!

Ανοίγει σήμερα η αυλαία των αγώνων ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με όλα τα φώτα να στρέφονται απόψε (19:30, Cosmote Sport 1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου θα αναμετρηθούν ο Άρης και Ολυμπιακός, για τρίτη φορά σε διάστημα λίγων ημερών, διεκδικώντας μία θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν νικητές από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τις δύο προηγούμενες, με σκορ 1-0 και «λυτρωτές» τους Γιώργο Μασούρα (σε πρωτάθλημα) και Γκάρι Ροντρίγκες (σε κύπελλο), αντίστοιχα.

Ωστόσο, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι Θεσσαλονικείς έχουν άλλη δυναμική, όπως είχε αποδειχθεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου της Super League (2-1 με ανατροπή).

Οι απουσίες που καλείται να διαχειριστεί ο Άλαν Πάρντιου ίσως αποδειχθούν κομβικές, αλλά και ο Μίτσελ Γκονζάλες έχει τα δικά του... θέματα να λύσει στους Πειραιώτες.

Σήμερα θα γίνει ο επαναληπτικός και στο ζευγάρι της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό. Στις 17:30 (Cosmote Sport 2)  η «Ένωση» θα δοκιμαστεί στις Σέρρες, έχοντας καπαρώσει την πρόκριση, μετά το 3-0 στην Opap Arena.

Αυτό το αποτέλεσμα άλλωστε δίνει τη δυνατότητα στον Ματίας Αλμέιδα να κάνει rotation κόντρα στα «λιοντάρια» που, ωστόσο, προελαύνουν στον Α’ Όμιλο της Super League 2 και θα ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα για το ονόρε και το γόητρο.

Υπενθυμίζεται πως τα ζευγάρια των ημιτελικών έχουν ως εξής:

Νικητής ΑΕΚ – Πανσερραϊκός VS Νικητής Ολυμπιακός – Άρης 

Νικητής Απόλλων Παραλιμνίου – Λαμία VS Νικητής ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 2ης αγωνιστικής της προημιτελικής (7ης) φάσης:

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

17:30 Πανσερραϊκός – ΑΕΚ (0-3) COSMOTE SPORT 2 HD

19:30 Άρης – Ολυμπιακός (0-1) COSMOTE SPORT 1 HD

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

17:30 Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου (2-1) COSMOTE SPORT 2 HD

19:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (0-2) COSMOTE SPORT 1 HD

*Σε αυτή τη φάση οι αγώνες είναι διπλοί. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας μετά τους δυο αγώνες, ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

 

zougla.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael