Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σοκ στην Κοζάνη: Στο νοσοκομείο με αναπνευστικό πρόβλημα και το τρίτο παιδί της οικογένειας

Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα διακομίσθηκε το τρίτο μικρό παιδί της οικογένειας από την Κοζάνη.

Το μόλις 45 ημερών βρέφος εμφάνισε τα ίδια συμπτώματα με τα δύο αδέλφια του και μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Μαμάτσειου Νοσοκομείου, το βράδυ της Τετάρτης.

Το παιδί νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στην παιδιατρική κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Προχθές, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση αεροδιακομιδής στην πόλη της Κοζάνης, προκειμένου το 3χρονο παιδί της οικογένειας να μεταφερθεί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης. Το αγοράκι παρουσίασε πρόβλημα αναπνευστικής δυσχέρειας.

Το παιδάκι μαζί με την μικρότερη αδερφή του, μεταφέρθηκαν από τους γονείς τους στις 12 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Την ίδια σχεδόν ώρα μεταφέρονταν στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και η 2χρονη αδελφούλα του αγοριού, η οποία επίσης παρουσίασε συμπτώματα αναπνευστικής δυσχέρειας.

Το κοριτσάκι λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για λοίμωξη του αναπνευστικού και οι γιατροί δεν χρειάστηκε να προχωρήσουν σε διασωλήνωση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί παρουσιάζει υψηλό κορεσμό οξυγόνου σε ποσοστό 98%, ενώ αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των τεστ για κορονοϊό και γρίπη.

 

πηγη thes.gr

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael