Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Kύπελλο Ελλάδας: Νίκη πρόκριση για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Λαμία... Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ολυμπιακό και Άρη! (βίντεο)

Με τον Τάισον να πραγματοποιεί ονειρικό ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, βρίσκοντας δίχτυα τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν την Τετάρτη με 2-0 του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, κάνοντας βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μπράντον Τόμας άνοιξε το σκορ στο 52' για τους Θεσσαλονικείς, ενώ ο Βραζιλιάνος στο 72' με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Λουτσέσκου, η οποία με αυτό το σκορ απέκτησε προβάδισμα για να βρεθεί στους «4» της διοργάνωσης (σ.σ.: το εν λόγω ζευγάρι διασταυρώνεται με αυτό μεταξύ του Απόλλωνα Παραλιμνίου και της Λαμίας).

Οι «πράσινοι» είχαν δοκάρι στην αρχή του ματς σε προσπάθεια του Τσέριν, ενώ στα τελευταία λεπτά πίεσαν προκειμένου να μειώσουν το σκορ, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.

Πλέον ακολουθεί ο κυριακάτικος αγώνας των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα στη Λεωφόρο, εκεί όπου θα τα... πουν και πάλι την επόμενη εβδομάδα, στον αγώνα ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας απέκτησε ο Ολυμπιακός, καθώς, μετά την επικράτησή του με 1-0 επί του Άρη για το πρωτάθλημα την Κυριακή, νίκησε την Τετάρτη με το ίδιο σκορ τους «κιτρινόμαυρου;», στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, που διεξήχθη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ομάδα του Μίτσελ, η οποία έπαιξε με αρκετούς αναπληρωματικούς, απόκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τους «4» της διοργάνωσης, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς, που θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για το γκολ τους που ακυρώθηκε στο 16ο λεπτό διαμαρτύρονται δικαίως οι Θεσσαλονικείς που είχαν δοκάρι στο 79' με τον Καμάτσο.

Θέση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έκλεισε ουσιαστικά η ΑΕΚ, μετά την άνετη νίκη της επί του Πανσερραϊκού με 3-0, στον πρώτο προημιτελικό που διεξήχθη την Τετάρτη στην «OPAP Arena», μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στις Σέρρες.

Τα γκολ των Μάνταλου, Λιβάι Γκαρσία και Πινέδα στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν τη... διαφορά για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη.

Στο σημερινό ματς ο Ματίας Αλμέιδα είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει 9 απ’ τους 11 παίκτες που χρησιμοποίησε την Κυριακή (15/1) στο ματς με τον Παναιτωλικό (ξεκίνησαν βασικοί μόνο οι Πινέδα και Χατζισαφί).

Με το μυαλό περισσότερο στο επερχόμενο κρίσιμο ματς της Super League με τον Λεβαδειακό, η Λαμία δυσκολεύτηκε πολύ από τους ερασιτέχνες του Απόλλωνα Παραλιμνίου στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, στον εναρκτήριο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.

Τελικά, η ομάδα του Σαββα Παντελίδη επικράτησε 2-1, χάρη σε τέρματα του Τζανδάρη στο 28΄ και του Τσιλούλη με πέναλτι στο 78΄, και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης, όπου -εφόσον περάσει- θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.


zougla.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael