Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Η ΑΕΚ έσπασε το αήττητο του ΠΑΟ! Νίκες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (βίντεο)

«Κιτρινόμαυρο» βάφτηκε το αθηναϊκό clasico, με την ΑΕΚ να αναδεικνύεται νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Αλμέιδα επιβλήθηκε την Κυριακή με 1-0 του «τριφυλλιού» στην κατάμεστη Opap Arena, για την 17η αγωνιστική της Super League και, σπάζοντας το αήττητο των «πρασίνων», μείωσε τη διαφορά της από την πρώτη θέση στους τέσσερις βαθμούς.

Το γκολ που έκρινε το ντέρμπι και έβαλε «φωτιά» στη μάχη του τίτλου το πέτυχε ο Πινέδα στο 68ο λεπτό, χαρίζοντας το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του, η οποία ήθελε πάση θυσία τη νίκη, μετά την ήττα-σοκ στα Γιάννενα.

Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναθηναϊκός «άγγιξε» την ισοφάριση, καθώς είχε δοκάρι με τον Ιωαννίδη, ενώ η ΑΕΚ έχασε πέναλτι δύο λεπτά αργότερα, με τον Μπρινιόλι να νικάει τον Γκαρσία.


Σαν... σίφουνας πέρασε την Κυριακή από το Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Ολυμπιακός, πετυχαίνοντας για πρώτη φορά στην εφετινή Super League τρεις συνεχόμενες νίκες.

Μπροστά σε περίπου 15.000 οπαδούς τους οι ερυθρόλευκοι συνέτριψαν με 4-0 τον Βόλο, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έπιασαν στη δεύτερη θέση τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, η οποία στις 19:30 θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. 

Ο Πεπ Μπιελ με πέναλτι στο 7ο λεπτό, ο Χουάνγκ στο 22΄, ο Μπακαμπού στο 45΄ κι ο Ελ Αραμπί στο 75΄ ήταν οι σκόρερ των Πειραιωτών, που σε ένα ακόμη ματς έπαιξαν αρκετά καλό ποδόσφαιρο κι επιβεβαίωσαν την ανοδική τους πορεία από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Μίτσελ.

Με συνοπτικές διαδικασίες κατέκτησε ο ΠΑΟΚ το τρίποντο στο «Αθανάσιος Διάκος», καθώς επιβλήθηκε άνετα με 3-0 της Λαμίας, για την 17η αγωνιστική της Super League.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά με αυτό το «τρίποντο» έπιασε την ΑΕΚ στη δεύτερη της κατάταξης, ενώ στον αντίποδα οι γηπεδούχοι, μετά την αποψινή ήττα τους παρέμειναν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 10 πόντους.

Οι Νέλσον Ολιβέιρα (13’), Τιάγκο Ντάντας (27’) κι Αντρίγια Ζίβκοβιτς (58’) σημείωσαν τα γκολ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η Λαμία είχε κάποιες καλές φάσεις στο πρώτο μέρος με κορυφαία το δοκάρι του Μπεχαράνο.

 

zougla.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael