Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Επιστροφή στις νίκες για ΠΑΟ... ήττα ΣΟΚ η ΑΕΚ στα Γιάννενα! Απόψε το ντέρμπι της Θεσ/νικης (βίντεο)

Δυσκολεύτηκε, αγχώθηκε, αλλά πήρε αυτό που ήθελε στη Λιβαδειά... Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League, επέστρεψε στα «τρίποντα» μετά τις δύο σερί ισοπαλίες με τον Ιωνικό και τον ΟΦΗ κι έκανε καλό... ποδαρικό στο 2023, αυξάνοντας τη διαφορά του από τη δεύτερη ΑΕΚ στους 7 βαθμούς, με έναν αγώνα περισσότερο. Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς σημείωσε το «χρυσό» γκολ για τους πρωτοπόρους κι αήττητους «πράσινους», που είχαν και δοκάρι με τον Σπόραρ στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Στο ημίχρονο του αγώνα Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός το ματς διεκόπη! Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν ρίψη δακρυγόνων με αποτέλεσμα κόσμος των πράσινων να μπει μέσα στο γήπεδο ώστε να μείνει μακριά από την αποπνικτική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε την σπουδαιότερη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League, υποχρεώνοντας παράλληλα σε «ανώμαλη προσγείωση» την ΑΕΚ. Η ομάδα του Θανάση Στάικου επικράτησε 2-1 στους Ζωσιμάδες στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, με σκόρερ τους Ριένστρα (9΄), Μπάλαν (32΄), ενώ στο 51΄ μείωσε ο Αραούχο για την Ένωση, η οποία βρίσκεται ξανά επτά βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Όσο για τον ΠΑΣ, έφτασε τους 14 βαθμούς και απομακρύνθηκε αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη.

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Νίκαια με νίκη 2-0 επί του Ιωνικού και παραμένει στην τρίτη θέση της Super League, δέκα βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και τρεις από την ΑΕΚ. Ο Σεντρίκ Μπακαμπού άνοιξε το σκορ στο 34΄ και ο Κώστας Φορτούνης σκόραρε στο 40΄ για την 9η νίκη των «ερυθρόλευκων» στις πρώτες 16 αγωνιστικές της σεζόν.

-------------

Με ένα μεγάλο ντέρμπι μπαίνει το 2023 για το πρωτάθλημα της Super League. Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει στην Τούμπα (4/1, 20:00) με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. ΠΑΟΚ και Άρης ευελπιστούν να κάνουν… ποδαρικό με το δεξί στο 2023. Πριν τρία ακριβώς χρόνια, αλλά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης με το εμφατικό 4-2 έσπαγε το αήττητο του ΠΑΟΚ που κρατούσε 51 αγώνες. Στο σήμερα, οι δυο ομάδες έχουν μείνει πολύ πίσω από την κορυφή, αλλά υπάρχει πάντα το δέλεαρ της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του UEFA Champions League.


zougla.gr

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael