Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Le Monde: Τα Μετέωρα στο top 20 των παγκόσμιων προορισμών για το 2023!

 ta-meteora-stin-omichli-einai-ena-monadiko-theama

Τι αναφέρει η γαλλική εφημερίδα

Στο αφιέρωμα αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Τα Μετέωρα εμφανίζονται στο τέλος του δρόμου, λίγο πριν από την Καλαμπάκα. Όσο πιο κοντά τα πλησιάζουμε τόσο περισσότερο… πολλαπλασιάζονται. Αυτοί είναι οι βράχοι. Κινηματογραφικοί βράχοι, στη μέση του πουθενά... Μοιάζει σαν ταινία του Βιμ Βέντερς. Απλώς, λείπει η μουσική του Ρέι Κούντερ».

Τα Μετέωρα ο αγαπημένος προορισμός για πολλούς Έλληνες διακρίθηκε ως ένας από τους κορυφαίους σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε σχετικό της αφιέρωμα η γαλλική εφημερίδα Le Monde.
Για την ακρίβεια, αναγράφεται πως τα Μετέωρα είναι από τους προορισμούς που πρέπει κάποιος να τα επισκεφθεί μέσα στο 2023 και συμπληρώνει πως πρόκειται για «ένα τοπίο που γεννήθηκε από τα νερά, πριν από 200 με 300 εκατομμύρια χρόνια, όταν η θάλασσα κάλυπτε τη μεγάλη θεσσαλική πεδιάδα».

Στο ρεπορτάζ παρουσιάζεται αναλυτικά η μοναδικότητα της περιοχής, καθώς και η σπουδαία ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της, ενώ περιλαμβάνονται επίσης προτάσεις για ποδηλατικές ή πεζοπορικές περιηγήσεις και όλες οι χρηστικές πληροφορίες για τη διοργάνωση του ταξιδιού.


parapolitika.gr

 

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael