Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σιάτιστα: Μνημόσυνο μακαριστών Μητροπολιτών Σιατίστης Παύλου και Καστορίας Σεραφείμ (φωτο-βίντεο)

Με την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας, το τετραετές μνημόσυνο του μακαριστού Επισκόπου Σισανίου & Σιατίστης κυρού Παύλου και το διετές του μακαριστού Καστορίας Σεραφείμ σήμερα, Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023.

Του Αναστάσιμου Όρθρου και της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος με συλλειτουργό τον Σεβ. μητροπολίτη Σιατίστης κ. Αθανάσιο πλαισιωμένοι από τους ιερείς της Μητροπόλεως αλλά και ιερείς από την μητρόπολη Καστορίας.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, αναφέρθηκε για τον μακαριστό επίσκοπο Σιατίστης, για την εργατικότητα του, μια κουβέντα του έλεγες δέκα πράγματα έκανε...

Στην συνέχεια ο Σεβ. Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης κ. Αθανάσιος αναφέρθηκε στην πραγματική φιλία του μακαριστού Επισκόπου Σιατίστης Παύλου και Σεραφείμ.

Μετά το πέρας πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στους τάφους του μακαριστού Επισκόπου Σιατίστης, Παύλου και Αντωνίου στον αύλειο χώρο του Επισκοπείου.


Φέτος συμπληρώνονται 4 χρόνια από την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης Παύλου, του σύγχρονου αυτού ιεραποστόλου και πολύ αγαπητού Ιεράρχου και δύο χρόνια από την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτου Καστορίας Σεραφείμ.


Γ.Γ. Siatista-Info.com


Δείτε το βίντεο του Siatista-Info.com

Δείτε φωτογραφίες

Siatista-Info: Σιάτιστα: Μνημόσυνο των μακαριστών Μητροπολιτών Σιατίστης Παύλου και Καστορίας Σεραφείμ (8-1-2023)

 



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael