Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συγκλονίζει άστεγος Πατέρας 5 παιδιών που ζει σε είσοδο πολυκατοικίας

Πρόκειται για έναν πατέρα πέντε παιδιών, τριών αγοριών και δύο κοριτσιών ο οποίος εδώ και αρκετές ημέρες ζει στον δρόμο, και πιο συγκεκριμένα στον εξωτερικό χώρο εισόδου πολυκατοικίας, στην οδό Παπαναστασίου, λίγα μέρα από το Δημαρχείο της Λάρισας.

Ο 40χρονος Βούλγαρος Εμίλ όντας σε άθλια κατάσταση μίλησε στο onlarissa.gr, για την δική του πικρή ιστορία. Η οικογένειά του βρίσκεται στην Βουλγαρία, ο ίδιος εργαζόταν στην Ελλάδα, για να μπορέσει να ζήσει τα παιδιά του. Μάλιστα όπως εξιστορεί, εργαζόταν σε ένα χωριό 40 χλμ έξω από τη Λάρισα, όταν έχασε την δουλειά του, καθώς δεν υπάρχει πια εργασία στα χωραφια και έμεινε άστεγος και χωρίς καθόλου χρήματα.

Μια κουβέρτα και λίγα ρούχα είναι όλα τα υπάρχοντά του και προσπαθεί να ζήσει επαιτώντας. Οι περαστικοί τον βοηθούν όμως το πρόβλημά του είναι ότι έχει απωλέσει την ταυτότητά του και δεν μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπως σημείωσε ο ίδιος.

Σε ερώτησή μας αν τον έχει πλησιάσει κάποιος άνθρωπος από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, μας είπε ότι καθημερινά πηγαίνει στο Δημαρχείο, αλλά του λένε «έλα ξανά αύριο και… αύριο», ενώ ο ίδιος, όπως επισήμανε χρειάζεται βοήθεια και κάνει έκκληση στον κόσμο για κάποια ρούχα έτσι ώστε να μην κρυώνει τις κρύες νύχτες στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου αναγκαστικά έχει «κατασκηνώσει» το τελευταίο διάστημα…

onlarissa.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael