Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μουντιάλ 2022: Στους «8» η Αργεντινή και Ολλανδία! Το σημερινό πρόγραμμα

Με οδηγό τον Μέσι η Αργεντινή επικράτησε της Αυστραλίας με σκορ 2-1 και πήρε την πρόκριση για τους «8» του Μουντιάλ 2022.

Η «αλμπισελέστε» θα έρθει αντιμέτωπη με την Ολλανδία με τον νικητή να προκρίνεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Μέσι έπαιξε τον 1.000ο αγώνα της καριέρας του και σκόραρε μάλιστα στο 35' το πρώτο του γκολ σε νοκ άουτ αγώνα σε Μουντιάλ.

Με το τέρμα μάλιστα που είχε διαμορφώσει το 1-0 στο ημίχρονο του αγώνα, ο Μέσι έφτασε τα 9 σε Μουντιάλ, προσπερνώντας στη σχετική λίστα των Αργεντινών σκόρερ τους Ντιέγκο Μαραντόνα (8) και Γκιγέρμο Στάμπιλε (8) και κυνηγώντας πλέον την κορυφή, όπου βρίσκεται ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα με 10.

Ο Άλβαρες ανέβασε τον δείκτη του σκορ κόντρα στους Αυστραλούς στο 2-0 στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ το μόνο που κατάφεραν τα «καγκουρό» ήταν να μειώσουν σε 2-1 με το τυχερό γκολ του Γκούντγουιν που κόντραρε στον Φερνάντες στο 77'.

 --------------

Η Ολλανδία πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στις ΗΠΑ και προκρίθηκε στους «8» του Μουντιάλ 2022, ύστερα από 8 χρόνια.

Οι «οράνιε» προηγήθηκαν νωρίς στο ματς, μόλις στο 10ο λεπτό, με τον Μέμφις Ντεπάι, πριν ο Μπλιντ διπλασιάσει τα τέρματα για τη χώρα του στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Οι ΗΠΑ κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς χάρη στο... περίεργο γκολ του Ράιτ στο 76'. Ωστόσο, το τέρμα του Ντάμφρις στο 81' «σκότωσε» κάθε ελπίδα των Αμερικανών για πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

17:00 Γαλλία – Πολωνία

21:00 Αγγλία – Σενεγάλη

 

iefimerida.gr


 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael