Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κρίσιμες ώρες για τη ζωή του Πελέ, ποιες ετοιμασίες κάνουν στο γήπεδο της Σάντος

Δύσκολες ώρες για τον «θρύλο» του ποδοσφαίρου, Πελέ, καθώς ο καρκίνος έχει αρχίσει να επηρεάζει την καρδιά και τα νεφρά του, με την υγεία του να επιδεινώνεται διαρκώς.

Οι κόρες του Πελέ ανέβασαν βίντεο από τον θάλαμο που νοσηλεύεται ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, με τον ίδιο να φαίνεται πως δεν επαφή με το περιβάλλον.

Ένας από τους γιους του «Βασιλιά», ο Εντίνιο, έφτασε στο νοσοκομείο το Σάββατο και κατέγραψε τη συνάντηση με τον πατέρα του, κρατώντας το χέρι του πατέρα του, με την εξής λεζάντα: «Πατέρα, η δύναμή μου είναι δική σου».

Συγκινητική φωτογραφία δημοσίευσε και μια από τις κόρες του Πελέ, η Κέλι Κριστίνα Νασιμέντο, με λεζάντα «ακόμη μια νύχτα μαζί», τα ξημερώματα του Σαββάτου.

«Είμαστε ακόμα εδώ, στον αγώνα και με πίστη. Άλλη μια νύχτα μαζί», γράφει στη δημοσίευσή της σε λογαριασμό της στα social media.

Η τελευταία επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Πελέ κυκλοφόρησε από το νοσοκομείο την Τετάρτη.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του φαίνεται να άρχισαν προετοιμασίες για την κηδεία του, καθώς σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, τοποθετήθηκε χρυσό κουτί στο κέντρο του γηπέδου της Σάντος όπου μεγαλούργησε ο θρυλικός άσος.

Γύρω από το στάδιο υπάρχει κινητικότητα, με φορτηγά να μεταφέρουν προστατευτικά κιγκλιδώματα, καθώς αν ο Πελέ πεθάνει, αναμένεται να ακολουθήσει λαϊκό προσκύνημα από όλη την Βραζιλία.

 

dikaiologitika.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael