Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κοζάνη: Βίντεο ντοκουμέντο από τον παραλίγο πνιγμό 48χρονης με σουβλάκι

Βίντεο ντοκουμέντο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega από την Κοζάνη, όταν μία 48χρονη παραλίγο να χάσει τη ζωή της από ένα σουβλάκι που της έκατσε στο λαιμό.

Η 48χρονη πνίγηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Από το σημείο έτυχε να περνάει ένστολος αστυνομικός σε υπηρεσία και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Στο σημείο έφτασε αμέσως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Στο βίντεο αποτυπώνεται καρέ καρέ η αγωνιώδης προσπάθεια των ανθρώπων στο ψητοπωλείο της Κοζάνης να σώσουν τη ζωή της γυναίκας που προσπαθεί μάταια να αναπνεύσει.

Κάποιος σπεύδει να φωνάξει ασθενοφόρο, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος προσπαθεί να τη συνεφέρει.

«Θεωρήσαμε ότι είναι πνιγμός και τη σηκώσαμε, την χτυπήσαμε στην πλάτη, την πιάσαμε στο στέρνο και στο στήθος για να βγάλει το κομμάτι», λέει ο Παναγιώτης Σεΐχσογλού, ιδιοκτήτης εστιατορίου.

Ο αστυνομικός της Τροχαίας, Θωμάς Δέδες, μιλώντας στο Mega ανέφερε πως συνέβη το περιστατικό. ενώ σημείωσε πως τη μέθοδο Heimlich την έμαθε μόλις πριν 10 ημέρες.

«10 μέρες περίπου πριν, οργανώθηκε ένα σεμινάριο στο αστυνομικό μέγαρο της Κοζάνης, που ήρθε το ΕΚΑΒ και μας έκανε μαθήματα πρώτων βοηθειών. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό για να σωθεί και αυτή η κυρία», είπε χαρακτηριστικά.

 

megatv.com

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael