Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

ΑΔΙΑΝOΗΤΟ ΚOΜΠΛΕΞ! Πρατείνεται το Rαpid tεst για τους ανεμβoλίαστoυς εργαζόμενους μέχρι τον Μάρτιο του 2023!


Νέα διάταξη σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που βγαίνει σε διαβούλευση, παραταείνει το υποχρεωτικό rapid test στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους μέχρι και τις 31 Μαρτίου του 2023!

Ειδικότερα, παρατείνεται έως την 31η.3.2023 η υποχρέωση επίδειξης πιστοποιητικού ή βεβαίωσης εμβολιασμού ή νόσησης από τους εργαζόμενους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Φυσικά τίθεται το ερώτημα για ποιο λόγο θα πρέπει οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι να συνεχίσουν να πληρώνουν από την τσέπη τους ένα άχρηστο επί της ουσίας τεστ.

Για να ξέρουν αν αρρώστησαν και να μην διαδώσουν τον κορωνοϊό;

Μα οι ανεμβολίαστοι αποτελούν την μειοψηφία. Οι περισσότεροι έχουν εμβολιαστεί και μεταδίδουν «ελεύθερα» τον ιό χωρίς μάλιστα να υπάρχει κανένας έλεγχος από κανέναν.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο η κυβέρνηση επέλεξε να ταλαιπωρήσει τους ανεμβολίαστο τους μέχρι την άνοιξη είναι ο λόγος της εκδίκησης. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι τόλμησαν να την αψηφήσουν και να μην επιτρέψουν σε κανέναν να τους αναγκάσει να πραγματοποιήσουν ιατρική πράξη στο σώμα τους χωρίς τη δική τους έγκριση και ελεύθερη βούληση.

«Ολοκληρωμένο Σύστημα Παροχής Ανακουφιστικής Φροντίδας – Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας και λοιπές διατάξεις».

Βίντεο Ραντάρ 

Κείμενο ygeiamasnews.gr

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael