Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Φωτιά στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλια του ΠΑΟ! Νίκες για ΑΕΚ και Ολυμπιακό (βίντεο)

Ο Παναθηναϊκός έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από τις νίκες στο πρωτάθλημα, καθώς μετά τον Ιωνικό, αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 και με τον ΟΦΗ, αυτή τη φορά στη Λεωφόρο, για την 15η αγωνιστική της Super League.

Οι Κρητικοί, παίζοντας σχεδόν σε όλο το παιχνίδι με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Γιόχου στο 8', κατάφεραν να προηγηθούν με το γκολ του Λάρσον στο 58’, κρατώντας το υπέρ τους σκορ μέχρι το 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο τότε ο Ιωαννίδης βρήκε δίχτυα και έσωσε τον βαθμό για το «τριφύλλι».

Μετά τη νέα βαθμολογική τους απώλεια οι Κυπελλούχοι Ελλάδας είδαν την ΑΕΚ, που νωρίτερα έκανε «πάρτι» (4-0) στην έδρα του Βόλου, να τους πλησιάζει στους τέσσερις βαθμούς.

Σαν σίφουνας πέρασε την Τετάρτη η ΑΕΚ από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, συντρίβοντας με 4-0 τον Βόλο, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Μήτογλου (16'), Πινέδα (30'), Φαν Βέερτ (35') και Λιβάι Γκαρσία (67') σημείωσαν τα γκολ της «Ένωσης» που συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία με την 11η νίκη της στην εφετινή σεζόν.

 ------------

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε ο Ολυμπιακός στις νίκες, μετά το στραβοπάτημα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς συνέτριψε την Τετάρτη με 5-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 15η αγωνιστική της Super League.

Οι Μπιέλ, Χάμες, Μπακαμπού, Γκάρι Ροντρίγκες και Μασούρας «υπέγραψαν» τα γκολ της νίκης για τους Πειραιώτες απέναντι στην αρκαδική ομάδα που παρατάχθηκε στο Φάληρο με υπηρεσιακό τεχνικό τον Αλέξανδρο Μανιάτογλου, καθώς ο Άκης Μάντζιος θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα από την Πέμπτη (29/12).


Στο Περιστέρι διεκόπη το νικηφόρο σερί που «έτρεχε» ο ΠΑΟΚ, καθώς οι «ασπρόμαυροι» έμειναν στην ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Ατρόμητο, για την 15η αγωνιστική της Super League.

Στο 26ο λεπτό ο Ολιβέιρα βρήκε δίχτυα μετά από μαγική ασίστ του Κωνσταντέλια, ανοίγοντας το σκορ για τον «δικέφαλο» του Βορρά, που είχε δοκάρι στο 34' με τον Σοάρες, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» πήραν τον βαθμό με ωραία κεφαλιά του Κούεν στο 72'.

Η ισοπαλία σταμάτησε το σερί των τεσσάρων συνεχών νικών που είχε ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα (σ.σ. με ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό, Βόλο, Παναιτωλικό).


zougla.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael