Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κοζάνη: Τα έψαλαν οι υγειονομικοί στον Πλεύρη που έχουν τεθεί σε αναστολή (βίντεο)

Με συνθήματα αποδοκιμασίας, όπως: “Πλεύρη είσαι ψεύτης- Πλεύρη ακούς, γεμίσαμε νεκρούς”, υποδέχτηκαν,  υπό την παρουσία της αστυνομίας, λίγο μετά τη 13:20, έξω από το Μάματσειο νοσοκομείο Κοζάνης, τον Υπουργό Υγείας Θανάση Πλεύρη, οι εργαζόμενοι που έχουν τεθεί σε αναστολή (λόγω μη εμβολιασμού) αλλά και συνάδελφοί τους που τους στηρίζουν. 

Ο υπουργός βρίσκεται από το πρωί στην περιοχή στο πλαίσιο της περιοδείας κλιμακίου της ΝΔ. Ο υπουργός αναφέρθηκε στις ελλείψεις της Παιδιατρικής του νοσοκομείου αλλά και γενικότερα στις προσλήψεις νοσηλευτικού κι ιατρικού προσωπικού.


Ένταση κατά την αποχώρηση του Υπουργού Α. Πλεύρη από το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης. Oι εργαζόμενοι που έχουν τεθεί σε αναστολή (λόγω μη εμβολιασμού) και συνάδελφοι τους που τους στηρίζουν τον περίμεναν κι ήθελαν να μιλήσουν μαζί του όμως δεν κατέστη δυνατό. Πληροφορίες του Kozan.gr αναφέρουν ότι ο Υπουργός ζήτησε να δει μια αντιπροσωπεία τεσσάρων ατόμων από τους  εργαζομένους σε αναστολή, με την προϋπόθεση όμως να κάνουν rapid test, απαίτηση που οι εργαζόμενοι δε δέχτηκαν. Στο βίντεο φαίνεται ο Διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Σιόλιος να τους ζητεί να μη συνωστίζονται εντός κτηρίου.

 πηγη kozan.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael