Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πληρώσατε να δείτε Μουντιάλ 2022; Τώρα θα είναι δωρεάν από τον ΑΝΤ1

Τα προβλήματα που έχει παρουσιάσει η νέα επί πληρωμή πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ οδήγησαν τον όμιλο να αποφασίσει την ελεύθερη μετάδοση όλων των αγώνων από τον «ελεύθερο» ΑΝΤ1.

Επομένως, οι αγώνες που αρχικά είχαν προγραμματιστεί για τη συνδρομητική πλατφόρμα τελικά θα μεταδοθούν στην τηλεόραση. Ακόμα δεν έχει γίνει σαφές αν θα αποζημιωθούν όσοι επέλεξαν να αγοράσουν συνδρομή για να δουν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Την είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος του σταθμού Γιώργος Τριανταφυλλίδης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του καναλιού, ο οποίος τόνισε πως οι αγώνες της Τετάρτης θα μεταδοθούν ελεύθερα από τον ΑΝΤ1. Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως θα ισχύει για όλο το πρόγραμμα των αναμετρήσεων από εδώ και στο εξής.

Εξάλλου εκτός από τον πατέρα Αντώνιο, καλό θα είναι να συνδράμει και το Μουντιάλ στην αποβλάκωση των Ελλήνων που δεν μπορούν να πληρώσουν την συνδρομική αντί να κάθονται να σκέφτονται παρακολουθήσεις, καλάθια νοικοκυριού ή να διαβάζουν και κανένα σοβαρό άρθρο από την εναλλακτική ενημέρωση.

 

ΠΗΓΗ



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael