Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μουντιάλ 2022: Νίκες για Βραζιλία, Πορτογαλία και Ελβετία, «κόλλησε» στο μηδέν η Ουρουγουάη -Το σημερινό πρόγραμμα

Βραζιλία, Πορτογαλία και Ελβετία ξεκίνησαν με νίκες τις πρεμιέρες τους στο Μουντιάλ του Κατάρ, ενώ η Ουρουγουάη «κόλλησε» στο μηδέν με τη Νότιο Κορέα.


Στο πρώτο ματς της ημέρας οι Ελβετοί επικράτησαν του Καμερούν του βασικού κεντρικού αμυντικού του Άρη Νίκολας Ενκουλού με 1-0, με γκολ του Μπρελ Εμπολό. Ο επιθετικός της Μονακό έχει ρίζες από το Καμερούν και «πλήγωσε» τη δεύτερη πατρίδα του.


Στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, η Βραζιλία νίκησε με 2-0 τη Σερβία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ριτσάρλισον.

Ο επιθετικός της Τότεναμ έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο 62' και πέτυχε το γκολ του τουρνουά έως τώρα στο 73'. Αγωνία στη Βραζιλία για Νεϊμάρ, αποχώρησε με διάστρεμμα και έκλαιγε στον πάγκο.

7ος Όμιλος

Αποτελέσματα
Ελβετία - Καμερούν 1-0
Βραζιλία - Σερβία 2-0

Βαθμολογία
Βραζιλία 3 (2-0)
Ελβετία 3 (1-0)
Καμερούν 0 (0-1)
Σερβία 0 (0-2)

Ουρουγουάη και Νότια Κορέα, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του 8ου ομίλου «κόλλησαν» στο 0-0. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες έτσι έφυγαν από το παιχνίδι με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πορτογαλία και Γκάνα χάρισαν ένα επικό δεύτερο ημίχρονο, γεμάτο γκολ και συγκινήσεις. Οι Ίβηρες νίκησαν με 3-2, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, να συνεχίζει να σπάει όλα τα ρεκόρ.

Ο CR7 έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που έχει παίξει σε Μουντιάλ και Euro σε τρεις δεκαετίες και είναι ο μοναδικός που έχει σκοράρει σε πέντε Παγκόσμια Κύπελλα, καθώς από το πόδι του άνοιξε το σκορ στο 65΄.

Δυο ασίστ ο εξαιρετικός Μπρούνο Φερνάντες που… κέρασε Ζοάο Φέλιξ (78΄) και Ραφαέλ Λεάο (80¨). Οι Αφρικανοί με Αγιού (73΄) και Μπουκαρί (89΄) προσπάθησαν ν βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Σάντος και πήγαν να… κλέψουν τον βαθμό στο φινάλε με τον Ινιάκι Γουίλιαμς.

8ος όμιλος

Αποτελέσματα
Πορτογαλία - Γκάνα 3-2
Ουρουγουάη - Νότια Κορέα 0-0

Βαθμολογία
Πορτογαλία 3 (3-2)
Ουρουγουάη 1 (0-0)
Νότια Κορέα 1 (0-0)
Γκάνα 0 (2-3)

Το πρόγραμμα της 2ης Αγωνιστικής του Μουντιάλ 20222

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

Ουαλία – Ιράν (2ος όμιλος - 12:00, ΑΝΤ1)
Κατάρ – Σενεγάλη (1ος όμιλος - 15:00, ΑΝΤ1)
Ολλανδία – Εκουαδόρ (1ος όμιλος - 18:00, ΑΝΤ1)
Αγγλία – ΗΠΑ (2ος όμιλος - 21:00, ΑΝΤ1)

 

iefimerida.gr


 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael