Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μουντιάλ 2022: Πρώτη νίκη για Σενεγάλη -Ισοπαλία για Αγγλία και Ολλανδία! Το σημερινό πρόγραμμα (βίντεο)

Η Αγγλία «κόλλησε» στο 0-0 με τις ΗΠΑ, στη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Μουντιάλ 2022.

Οι Αμερικανοί παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο στο ματς, έχοντας και δοκάρι με τον Πούλισιτς. Από την άλλη, οι Άγγλοι απογοήτευσαν, ενώ στον όμιλο όλα παραμένουν ανοιχτά.

Τα «τρία λιοντάρια» βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με 4 βαθμούς, ακολουθεί το Ιράν με 3, οι ΗΠΑ με 2 και η Ουαλία παραμένει στον 1, ενώ στην τελευταία αγωνιστική η Αγγλία αντιμετωπίζει την Ουαλία και οι ΗΠΑ το Ιράν.

Η Αγγλία δεν τα κατάφερε για μια ακόμα φορά κόντρα στις Η.Π.Α. σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά την ήττα της με 1-0 το 1950 και το ισόπαλο 1-1 το 2010 στα γήπεδα της Ν. Αφρικής.

-------------

Οι «οράνιε» προηγήθηκαν με... το καλημέρα χάρη στο γκολ του Χάκπο στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο, ο Βαλένσια έδωσε ξανά τη λύση στον Ισημερινό με γκολ στο 49', ισοφαρίζοντας σε 1-1, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Έτσι, έγραψε ιστορία, αφού έχει σκοράρει και τα τελευταία έξι γκολ του Ισημερινού σε ματς Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά τα δύο γκολ που είχε πετύχει κόντρα στο Κατάρ. Μόνο άλλοι τρεις έχουν καταφέρει κάτι αντίστοιχο. Ο Εουσέμπιο για την Πορτογαλία το 1966, ο Ρόσι για την Ιταλία το 1982 και ο Σαλένκγο για τη Ρωσία το 1994.

Πάντως, επικρατεί ανησυχία για τον 33χρονο επιθετικό της Φενέρμπαχτσε, αφού αποχώρησε τραυματίας στις καθυστερήσεις του ματς.

Η πρόκριση για τα νοκ-άουτ θα κριθεί στην 3η αγωνιστική, όπου η Ολλανδία έχει (θεωρητικά) εύκολο έργο απέναντι στο Κατάρ που έχει ήδη αποκλειστεί και ο Ισημερινός θα παλέψει για δύο αποτελέσματα απέναντι στη Σενεγάλη.

 ---------------

Η Σενεγάλη κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη της στο Μουντιάλ 2022, κόντρα στο Κατάρ με 3-1, για τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης.

Ο Ντιά έβαλε μπροστά τη Σενεγάλη στο 41' ενώ o Ντιεντιού διπλασίασε τα τέρματα για τη χώρα του στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι οικοδεσπότες της διοργάνωσης αντέδρασαν και κατάφεραν όχι μόνο να πιέσουν τη Σενεγάλη, αλλά και να μειώσουν με κεφαλιά του Μουντάρι στο 78' , βάζοντας «φωτιά» στο ματς.

Το γκολ, όμως, του Ντιένγκ στο 84' έκοψε... τα φτερά τους και τους ανάγκασε στη δεύτερη ήττα τους στον όμιλο, και πλέον μόνο με θαύμα το Κατάρ θα μπορούσε να περάσει στην επόμενη φάση.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου - ΑΝΤ1 & ANT1+
12:00 Τυνησία – Αυστραλία
15:00 Πολωνία – Σαουδική Αραβία
18:00 Γαλλία – Δανία
21:00 Αργεντινή – Μεξικό

 

iefimerida.gr

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael