Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση στις 9 Νοέμβρη στην Πτολεμαΐδα

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας απευθύνει μαζικό κάλεσμα συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση στις 9 Νοέμβρη στο παλιό πάρκο Πτολεμαΐδας στις 10:30.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΠΕΜ δίνουμε τη μάχη για την επιβίωσή μας, ενάντια στην ακρίβεια που τσακίζει το εισόδημά μας, μαζί με τους εργατοϋπαλλήλους, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους. Έχουμε τα ίδια προβλήματα, την ίδια ανασφάλεια και άγχος για το σήμερα και το αύριο, κοινό αντίπαλο και μπορούμε με ενότητα και αποφασιστικότητα να αποσπάσουμε λύσεις και κατακτήσεις.

Διεκδικούμε μείωση του κόστους παραγωγής, αφορολόγητο πετρέλαιο, πλαφόν στο αγροτικό ρεύμα, αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος, κατώτερες εγγυημένες τιμές, άμεσες αποζημιώσεις. Δεν είμαστε ζητιάνοι να μας πετάνε ψίχουλα και να ζούμε με επιδόματα, με voucher και pass. Επενδύουμε χρήμα και κόπο στις παραγωγές μας και θέλουμε βιώσιμο εισόδημα, να πληρωνόμαστε τον ιδρώτα μας.

Συμμετέχουμε στην απεργία στις 9 Νοεμβρίου με διακριτή παρουσία ως συνέχεια των κινητοποιήσεών μας, διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων επιβίωσης που δεν έχουν ικανοποιηθεί.

Διεκδικούμε το δικαίωμά μας να εργαζόμαστε και να παράγουμε.

Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 9 Νοέμβρη 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael