Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Έπεσε ο ΑΝΤ1+, σταμάτησε η μετάδοση του Μουντιάλ 2022 - Τι συνέβη

Προβλήματα παρατηρήθηκαν στην συνδρομητική πλατφόρμα ANT1+ κατά την διάρκεια του αγώνα Αγγλία-Ιράν για το Μουντιάλ 2022 του Κατάρ. 

Το Μουντιάλ 2022 ξεκίνησε και σήμερα (21/11) το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις, όμως κατά την διάρκεια μετάδοσης του αγώνα Αγγλία-Ιράν από την συνδρομητική πλατφόρμα ANT1+ παρατηρήθηκαν προβλήματα στην σύνδεση. Πιο συγκεκριμένα λίγο πριν την συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα το σήμα… χάθηκε και στην οθόνη εμφανίστηκε το μήνυμα «Σφάλμα».

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η πρώτη αναμέτρηση που μεταδίδεται από την συνδρομητική πλατφόρμα του ANT1+, το οποίο είναι [προγραμματισμένο να μεταδώσει πολλά από τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων αλλά και μερικά από την νοκ-αουτ φάση της διοργάνωσης.

Στον αγώνα Αγγλία-Ιράν η μετάδοση ξεκίνησε κανονικά, όμως το σήμα ήταν αρκετά φτωχό πριν… πέσει τελείως, με πολλούς χρήστες της πλατφόρμας να παραπονιούνται για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

ant1 provlima platforma mountial 2022

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο λογαριασμός «ANT1plus_official» έγραψε:

Αγαπητοί χρήστες, η τεχνική ομάδα του ΑΝΤ1+ έχει εντοπίσει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά την προβολή του αγώνα Αγγλία - Ιράν και εργάζεται για την άμεση επίλυσή του.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας.

Από το ελεύθερο σάιτ του ΑΝΤ1 η μετάδοση του αγώνα

Σημειώνεται ότι μέχρι να διορθωθεί η βλάβη της συνδρομητικής πλατφόρμας, η αναμέτρηση θα μεταδοθεί απο από την ελεύθερη ιστοσελίδα του καναλιού, με τον ΑΝΤ1 να κάνει και την σχετική δημοσίευση στα social media.

 

ieidiseis.gr

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael