Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Υποχώρησαν από τα υψηλά δύο μηνών οι τιμές του πετρελαίου

Υποχώρησαν τη Δευτέρα οι τιμές του πετρελαίου αν και βρέθηκαν να κερδίζουν έδαφος νωρίτερα σκαρφαλώνοντας σε υψηλό άνω των δύο μηνών, με την επενδυτική προσοχή να παραμένει προσηλωμένη στην Κίνα εν μέσω αναφορών ότι ο κορυφαίος εισαγωγέας του πλανήτη εξετάζει το ενδεχόμενο να χαλαρώσει τους αυστηρούς κανονισμούς κατά της COVID-19.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η κινεζική ηγεσία έχει αρχίσει να εξετάζει τα επόμενα βήματα για το άνοιγμα της οικονομίας μετά από σχεδόν τρία χρόνια αυστηρών περιορισμών, ωστόσο οι αξιωματούχοι προχωρούν με πολύ αργά βήματα και δεν έχουν διαμορφώσει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Τις προηγούμενες ημέρες πάντως Κινέζοι αξιωματούχοι ξεκαθάρισαν ότι δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με την πολιτική για μηδενικά κρούσματα.  

Σε αυτό το κλίμα, το συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Δεκεμβρίου έχασε 82 cents ή 0,9% και έκλεισε στα 91,79 δολ. το βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Νωρίτερα, κέρδισε 74 cents σκαρφαλώνοντας μέχρι τα 93,74 δολ. το βαρέλι που αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο από τις 30 Αυγούστου.

Το Brent Ιανουαρίου στο μεταξύ, υποχώρησε 65 cents ή 0,7% στα 97,92 δολ. το βαρέλι στο ICE Futures. Νωρίτερα, σκαρφάλωσε μέχρι το υψηλό των 99,56 δολ. το βαρέλι, το υψηλότερο από τις 31 Αυγούστου.  


capital.gr

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael