Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τελετή ονοματοδοσίας του 3ου Διαπολιτισμικού Δημ. Σχολείου Μενεμένης σε «Νικόλαος Παπαγεωργίου» (φωτο-βίντεο)

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η ειδική εκδήλωση ονοματοδοσίας του 3ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης 

 

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η ειδική εκδήλωση ονοματοδοσίας του 3ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης (οδός Κωνσταντινουπόλεως 58 και Κολοκοτρώνη, Άγιος Νεκτάριος, Μενεμένη) σε «Νικόλαος Παπαγεωργίου» προς τιμήν του μεγάλου Έλληνα Εθνικού Ευεργέτη.

Τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας. Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης στην σύντομη ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ο Νικόλαος Παπαγεωργίου, με την τόλμη που το διέκρινε, το ανήσυχο επιχειρηματικό πνεύμα, την κοινωνική ευαισθησία, το τεράστιο ηθικό ανάστημα αναδείχτηκε μέσα από τις πράξεις του ως Μεγάλος Εθνικός Ευεργέτης. Παράλληλα, μέσω του Ιδρύματος «Παπαγεωργίου», πραγματοποίησε ένα μεγαλειώδες έργο κοινωνικής προσφοράς σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η επιστήμη, ο πολιτισμός και οι τέχνες. Ο Νικόλαος Παπαγεωργίου πορεύτηκε με την αξιοθαύμαστη ταπεινότητα που τον χαρακτήριζε, αφοσιωμένος στις αρχές και τις αξίες για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου. Χρέος δικό μας είναι να τιμάμε, να μνημονεύουμε και να ακολουθούμε στη ζωή μας το παράδειγμά του. Σήμερα λοιπόν σε ένδειξη Τιμής, Μνήμης και αιώνιας Ευγνωμοσύνης, ονοματοδοτούμε το 3ο Διαπολιτισμικό Σχολείο Μενεμένης σε «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: οι Βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης κκ Δημήτριος Κούβελας και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Γερακίνα Μπισμπινά, ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη και Πρόεδρος της ΠΕΔ/ΚΜ Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτριος Δεμουρτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλειος Μανωλόπουλος, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι σε θέματα Κίνησης και Καθαριότητας Γεώργιος Κουσίδης και σε θέματα ΚΑΠΗ Ευστράτιος Καρράς, ο Κοινοτικός Σύμβουλος Αμπελοκήπων Θεόδωρος Σιδηρόπουλος, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης Ευαγγελία Μπούτσκου, ο Διευθυντής του 3ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, το διδακτικό προσωπικό και μαθητές του σχολείου, ο Διευθυντής του 5ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης Θεόδωρος Δώδος, ο πρώην Διευθυντής του 3ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης Αμφιλόχιος Παπαδόπουλος, η οικογένεια του Νικολάου Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου κ. Μιχάλης Καραβιώτης, ο Πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή» κ. Ευάγγελος Παπαγιώτας, ο Πρόεδρος της Βοϊακής Εστίας Θεσσαλονίκης Γιώργος Παπαδόπουλος, μέλη του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σιάτιστας «Μαρκίδες Πούλιου», ο Ιππικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σιάτιστας «Άγιος Μόδεστος» και ο Στρατηγός εν αποστρατεία Στέργιος Αποστολίδης.

 

Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης

 

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael