Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Εκτός έδρας για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ- Εντός η ΑΕΚ

Με τέσσερα ματς συνεχίζεται σήμερα η 12η αγωνιστική της Super League.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο (17:00, Cosmote Sport 2HD) κόντρα στον Παναιτωλικό του Γιάννη Αναστασίου. Οι «πράσινοι» έχουν στόχο την 11η νίκη τους στο πρωτάθλημα που θα τους διατηρήσει μακριά από τους διώκτες τους. Εκτός μάχης οι Παλάσιος, Αϊτόρ, Τρουιγιέ και Πούγγουρας. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός υπολογίζει στους Χόρχε Ντίας και Νάντρεϊ Νταγκό, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.

Εξαιρετικά αμφίρροπο αναμένεται το παιχνίδι στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης (18:00, Novasports 2HD), με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ισοπαλίες κόντρα σε Άρη και ΑΕΚ, αντίστοιχα.

Στις 20:00 (Cosmote Sport 1HD) η ΑΕΚ υποδέχεται στην OPAP Arena τον ΟΦΗ, με τον οποίο πέρυσι πήρε μόλις έναν βαθμό εντός-εκτός. Η Ένωση θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα μετά στο στραβοπάτημα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει στον Μουκουντί που ξεπέρασε την ίωση, ωστόσο νοκ άουτ τέθηκαν οι Σιμάνσκι και Τσούμπερ, ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Βίντα, Ελίασον, αλλά και ο ανέτοιμος Φαν Βέερτ.

Ο ΟΦΗ θα έχει στις τάξεις του τον Νέιρα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Νταμπράουσκας. Οι Γιον Τοράλ και Κώστας Γιαννούλης έκαναν θεραπεία, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ δεν προπονήθηκε ο Βασίλης Σηφάκης. Οι παραπάνω, όπως ο επίσης τραυματίας, Φροίξος Γρίβας, αλλά και οι Τιεβί Μπιφουμά, Σάμουελ Γιόχου, Μπρους Καμάου, Δημήτρης Σωτηρίου και Γιάννης Αποστολάκης έμειναν εκτός αποστολής.

Την ίδια ώρα στη Λιβαδειά (20:00, Novasports Prime) ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Λεβαδειακό με στόχο τη νίκη για να μείνει μέσα στο παιχνίδι τίτλου. Ο Μίτσελ άφησε εκ νέου εκτός τον Μαρσέλο, ενώ από την αποστολή ξεχωρίζει η παρουσία του Ντορόν Λάιντνερ για πρώτη φορά μετά την έλευσή του στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να έχουν και άλλες απουσίες, όπως αυτές των Ρέαμπτσουκ, Ουί Τζο, Τζολάκη, Βρσάλικο, Γκάρι Ροντρίγκες, Σισέ και Ουσεϊνού Μπα.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής
Τρίτη 8 Νοεμβρίου

Άρης-Λαμία 5-0 (17' Φαμπιάνο, 33', 35', 59' Πάλμα, 90+1' Γκρέι)

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (17:00)
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (18:00)
ΑΕΚ-ΟΦΗ (20:00)
Λεβαδειακός-Ολυμπιακός (20:00)
Πέμπτη 10 Νοεμβρίου
Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00)
Ιωνικός-ΠΑΟΚ (21:30)

Η επόμενη (13η) αγωνιστική
Κυριακή 13 Νοεμβρίου

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (16:00)
ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης (16:00)
Λαμία-Παναιτωλικός (18:00)
Ολυμπιακός-ΑΕΚ (19:30)
ΠΑΟΚ-Βόλος (21:30)

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου
Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός (18:00)
ΟΦΗ-Λεβαδειακός (19:30)

 

iefimerida.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael