Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Απίστευτη ιστορία: Αχρήστεψαν το σπίτι 75χρονης ψάχνοντας τον… θησαυρό του Αλή Πασά (βίντεο)

Πλέον, το σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης στα Ιωάννινα έχει εγκαταλειφθεί λόγω υψηλού κόστους αποκατάστασης. Το χρονικό της υπόθεσης. 

Μία αδιανόητη ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας για τον «Γολγοθά» μίας 75χρονης στα Ιωάννινα, το σπίτι της οποίας κατέστη ετοιμόρροπο επειδή στο διπλανό οικόπεδο γίνονταν εργασίες από χρυσοθήρες που έψαχναν τον… θησαυρό του Αλή Πασά.

Όχι μόνο της αχρήστεψαν το σπίτι, αλλά βρέθηκε και… κατηγορούμενη

Αναλυτικότερα, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (7/11) στο OPEN, η δικηγόρος Αμαλία Τάσση ανέφερε:

«Οι οικοδομικές εργασίες στο όμορο ακίνητο συνιδιοκτησίας των αντιδίκων της κυρίας, άρχισαν προκειμένου -όχι για να κριθεί κατεδαφιστέο το σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης- αλλά για να κάνουν οι ίδιοι εργασίες ώστε να ψάξουν να βρουν αυτόν τον θησαυρό και εξαιτίας των εργασιών αυτών κατέστη ετοιμόρροπο το σπίτι της ηλικιωμένης».

Μάλιστα, η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε κατηγορούμενη καθώς είχε καταστεί το σπίτι της κατεδαφιστέο οπότε φαινόταν ότι παραβιάζονταν οι σχετικές πολεοδομικές διατάξεις. Ωστόσο, όπως ανέφερε η δικηγόρος, στην ακροαματική διαδικασία αποκαταστάθηκαν τα πράγματα με αποτέλεσμα τελικά να απαλλαγεί.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, η αρχή της ιστορίας αυτής ανάγεται στο 2015 όταν στη διπλανή κατοικία, συνιδιοκτήτες άρχισαν εργασίες για το άνοιγμα ενός φρέατος. Η 75χρονη προσπάθησε με όλα τα νόμιμα μέσα να σταματήσει τις εργασίες και το πέτυχε, όμως για τα θεμέλια του σπιτιού της ήταν ήδη… αργά.

Το σπίτι αυτό σήμερα έχει εγκαταλειφθεί. Υπάρχει ένα μεγάλο κόστος ύψους 60.000 -70.000 ευρώ για την αποκατάσταση της κατοικίας, που δεν μπορεί να καλύψει η ηλικιωμένη.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος, η ίδια ποτέ δεν είχε ασχοληθεί με τον θησαυρό του Αλή Πασά και στα δικαστήρια πληροφορήθηκε από τους μάρτυρες αυτόν τον θρύλο και έτσι κατάλαβε για ποιον λόγο έγιναν οι εργασίες.

Δείτε το βίντεο


 ieidiseis.gr


 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael