Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ανάμεσα σε δυο διαφορετικές γενεές...

"Χθές βράδυ πήγα μια παραγγελία κοντά στο μαγαζί...
Ένας παππούλης πάνω απο 80 ίσως και 90 με τη μασκουλα του,το μπαστουνάκι του...Του δίνω το φαγητό του το οποίο κόστιζε 13.30€...
Μου έδωσε ακριβώς αυτό που βλέπετε στη φώτο, ρέστα δεν ήθελε...με κεράσει και σοκολατάκι..του είπα πως είναι πολύ καλός και πως είναι το πιο ωραίο φιλοδώρημα που πήρα εδώ και 1μιση χρόνο..και τότε ο παππούς μου είπε:
"Είναι το λιγότερο αγόρι μου που μπορώ να κάνω, μπροστά σε αυτό που κάνετε εσείς"...αφοί τον ευχαρίστησα ξανά έφυγα για επόμενες διανομές. Επόμενη στάση στα 5 χιλιόμετρα περίπου απο το μαγαζί...μια κοπελίτσα με ένα σκυλάκι...παραγγελία μέσω efood, πληρωμένη...αφού της έδωσα την παραγγελία της και χάιδεψα λίγο το άτακτο σκυλάκι της μου είπε πως είναι άτακτο γιατί ήρθε το φαΐ του...μια μερίδα γύρο...έφυγα. Δεν μου άφησε ούτε σεντ...δεν με ενδιαφέρει, ούτε το λέω σαν παράπονο...απλά να τονίσω μια διαφορά..ανάμεσα σε 2 διαφορετικές γενεές. Ένας Άνθρωπος που έζησε πολλά, φτώχεια, πείνα, κατοχή, πόλεμο, χούντα και ξέρω γω τι άλλο, θεωρεί μεγάλο πράγμα που κάποιος γυρνάει μέσα στη νύχτα και στο κρύο για να του πάει να φάει...σε σέβεται σαν άνθρωπο,για αυτό που κάνεις. Από την άλλη μια νέα κοπέλα που θα διαθέσει 7-8 ευρώ για να φάει το σκυλάκι της, δίχως ίχνος εκτίμησης για τους ανθρώπους...που δεν εκτιμάει τίποτα και κανέναν, που θα παραγγείλει και μέσα στα χιόνια αφού το μαγαζί είναι ανοιχτό...Όπως έκαναν πολλοί προχθές με την σφοδρή χιονόπτωση..."
 

 

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael