Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συμμετέχουμε στο μεγάλο συλλαλητήριο στην «Αgrotica» στις 22 Οκτώβρη

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Αγρότισσας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Οκτωβρίου απευθύνεται στη γυναίκα αγρότισσα, στις μάνες μας, στις γυναίκες μας, στις κόρες μας στις συναδέλφους μας. Η γυναίκα αγρότισσα που δουλεύει τη γη από ήλιο σε ήλιο, που μένει ανασφάλιστη γιατί δεν φτάνουν τα χρήματα της οικογένειας για την ασφάλιση, που η σοδειά της είναι έρμαιο των καιρικών συνθηκών, που βλέπει ότι πληρώνει πανάκριβα το πετρέλαιο, το ρεύμα, τα λιπάσματα και όλα τα αγροτικά εφόδια, που καλείται να παίξει το ρόλο της νοσοκόμας των γερόντων, που δεν έχει πού ν’ αφήσει το παιδί της, που δεν μπορεί να στείλει το παιδί να σπουδάσει, που σηκώνει πολλαπλά το βάρος της οικογένειας της ένα δρόμο έχει να ακολουθήσει, τον δρόμο του συλλογικού αγώνα.

Απευθυνόμαστε σε κάθε γυναίκα της μικρομεσαίας αγροτιάς που βλέπει πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και την καλούμε να παλέψει για την ίδια και την οικογένειά της μέσα από τον Αγροτικό Σύλλογο της περιοχής της.

Παίρνουμε την τύχη στα χέρια μας. Ενώνουμε τη φωνή μας μέσα από τον Αγροτικό Σύλλογο και συμμετέχουμε στο μεγάλο συλλαλητήριο στην "Αgrotica" στις 22 Οκτώβρη».

 

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael