Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Με σπασμένα φρένα ο ΠΑΟ! «Κιτρινόμαυρο» το ντέρμπι των «δικεφάλων»...Νίκη για Ολυμπιακό -Ισοπαλία ο ΑΡΗΣ (βίντεο)

Σε θρίαμβο μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι του με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό», συνεχίζοντας έτσι τη ξέφρενη πορεία του στην εφετινή Super League.

Οι «πράσινοι», μπροστά σε 15.000 φιλάθλους τους, συνέτριψαν το Σάββατο με 5-1 σκορ τους «ερυθρόλευκους» της Μαγνησίας και έκαναν το «10 στα 10» στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα οι δέκα συνεχόμενες νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν συνιστούν ρεκόρ για το «τριφύλλι», αφού το συγκρότημα του Γιοβάνοβιτς κατέρριψε αυτό των εννιά σερί νικών που κρατούσε από την σεζόν 1994-95 η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Στο «ντυμένο» στα... πράσινα «Πανθεσσαλικό Στάδιο» -με την παρουσία 16.000 φίλων του Παναθηναϊκού στις εξέδρες- οι παίκτες του «τριφυλλιού» ήταν κυριαρχικοί από το πρώτο λεπτό κι έφτασαν στο 10ο τρίποντό τους, χάρη σε δύο γκολ του Παλάσιος προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, το αυτογκόλ του Εσκοβάλ στο 63’, το πλασέ του Τσέριν στο 67’ και το τέρμα του Σπόραρ στο 76’. Ο Νοκέρ με πέναλτι στο 84’ σημείωσε το γκολ της τιμής για τη θεσσαλική ομάδα.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο ντέρμπι που έδωσε στην κατάμεστη «Opap Arena» η «Ένωση» επιβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής με 2-0 σκορ των «ασπρόμαυρων» και, με την έκτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, συνεχίζει την καταδίωξη του πρωτοπόρου, Παναθηναϊκού, από τον οποίο είναι στο -6.

Η ομάδα του Αλμέιδα κυριάρχησε έναντι του «δικεφάλου» του Βορρά και, αν δεν ήταν σε εκπληκτική βραδιά ο Κοτάρσκι, θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη με ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Τα δύο γκολ της ΑΕΚ, τα οποία προήλθαν από ισάριθμες ασίστ του Ελίασον (έφτασε τις πέντε τελικές πάσες με την κιτρινόμαυρη φανέλα), τα πέτυχαν οι Λιβάι Γκαρσία (36’) και Γκατσίνοβιτς (61’).

Με αυτή τη νίκη η «Ένωση» έσπασε την αρνητική παράδοση που είχε απέναντι στον ΠΑΟΚ (ήταν αήττητος στα τελευταία 13 ματς απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» ανεξαρτήτου έδρας), ο οποίος έμεινε στους 16 βαθμούς και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης.

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε άμεσα μετά τον ευρωπαϊκό του αποκλεισμό το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (27/10) στο Φράιμπουργκ, «καθάρισε» με... συνοπτικές διαδικασίες τη Λαμία με 2-0 και, πλέον, θα προετοιμαστεί απερίσπαστος για το πρώτο απόλυτο ντέρμπι της Super League με τον πρωτοπόρο και αήττητο Παναθηναϊκό, το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής (6/11) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είχε (ουσιαστικά) κριθεί πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, με τους «ερυθρόλευκους» να πετυχαίνουν δύο γκολ σε διάστημα 6 λεπτών και να διώχνουν γρήγορα το άγχος από πάνω τους.

Ο Άρης δεν κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στον ΟΦΗ, βλέποντας τους Κρητικούς να φεύγουν το βράδυ της Κυριακής με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το «Κλεάνθης Βικελίδης», στο μεταξύ τους παιχνίδι, για την 10η αγωνιστική της Super League.

Οι Κρητικοί, στο ντεμπούτο του Νταμπράουσκας στον πάγκο τους, άνοιξαν το σκορ στο 49' με ωραίο πλασέ του Τοράλ, με τους «κιτρινόμαυρους» να φτάνουν στην ισοφάριση επτά λεπτά αργότερα με ένα εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του Γκρέι, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή.



zoygla.gr

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael