Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη, αλλά και η πρώτη αναμέτρηση στη νεότευκτη OPAP Arena, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ιωνικό, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League που διεξάγεται σε… τρεις δόσεις.

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο (1/10) με ένα ματς: αυτό ανάμεσα στη Λαμία και τον Λεβαδειακό στο «Αθανάσιος Διάκος» (19:30).

Οι δυο ομάδες δεν έχουν πετύχει ακόμη νίκη ενώ οι Βοιωτοί θα παραταχθούν και με νέο προπονητή, τον Γιάσμινκο Βέλιτς, αντί του Γιάννη Ταουσιάνη. Μία ημέρα αργότερα, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (15:00), ο Αστέρας Τρίπολης θα ψάξει το παρθενικό του «τρίποντο» με αντίπαλο τον ΟΦΗ που πήρε ψυχολογία έπειτα από την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.

Μία ώρα μετά (16:00), στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Μίτσελ θα πραγματοποιήσει την επανεμφάνισή του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός τεχνικός ευελπιστεί να τη συνδυάσει με νίκη απέναντι στον εξαιρετικό φέτος Ατρόμητο κι ενώ ακολουθεί για τους Πειραιώτες το παιχνίδι με την Καραμπάγκ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League (Πέμπτη 6/10, 22:00 - «Γεώργιος Καραϊσκάκης»).

Επικίνδυνη έξοδο θα έχει από τη μεριά του ο Άρης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (19:30), απέναντι στον Βόλο, ο οποίος έχει κάνει ήδη… ζημιές σε ΑΕΚ και Ολυμπιακός.

Το τελευταίο ματς της Κυριακής διεξάγεται στην Τούμπα (21:30), με τον ανανεωμένο, αλλά και με ελλείψεις, ΠΑΟΚ, να υποδέχεται τον «απόλυτο» έπειτα από πέντε αγωνιστικές, Παναθηναϊκό, ενώ τη Δευτέρα η αυλαία της 6ης αγωνιστικής θα πέσει με δύο αναμετρήσεις.

Πρώτη χρονικά (18:00) είναι αυτή στους «Ζωσιμάδες», όπου θα κοντραριστούν ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός, με τους Ηπειρώτες να έχουν καλές επιστροφές και τους Αγρινιώτες να θέλουν να επανακάμψουν έπειτα από την ήττα από την ΑΕΚ.

Στις 20:00 όλα τα βλέμματα θα στραφούν στην OPAP Arena, όπου η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ζήσει μοναδικές στιγμές, επιστρέφοντας έπειτα από 19 χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Αλμέιδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο νεότευκτο γήπεδό της, απέναντι στον ουραγό της κατάταξης, Ιωνικό, φιλοδοξώντας να κάνει σε αυτό «ποδαρικό» με νίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

19:30 Λαμία – Λεβαδειακός Cosmote Sport 1 

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

15:00 Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ Novasports Prime

16:00 Ολυμπιακός – Ατρόμητος Cosmote Sport 1 

19:30 ΝΠΣ Βόλος – Άρης Cosmote Sport 1 

21:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Novasports Prime

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

18:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός Novasports Prime

20:00 ΑΕΚ – Ιωνικός  Cosmote Sport 1 

zougla.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael