Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Απίστευτο: Οι Ιάπωνες έφτιαξαν πλυντήριο ανθρώπων! (βίντεο)

Φουτουριστικό πλυντήριο για ανθρώπους έρχεται από τους Ιάπωνες.

Πλυντήριο για ανθρώπους αντί του κλασικού μπάνιου; Στην Ιαπωνία έφτιαξαν ένα τέτοιο μηχάνημα, που μάλλον δεν συνίσταται για όσους έχουν κλειστοφοβία.

Η εταιρεία Science που εδρεύει στην Οσάκα την Ιαπωνίας κατασκευάζει ένα τέτοιο πλυντήριο. Πρόκειται για μπανιέρα άλλου τύπου, που την ονομάζει «Project Usoyaro». Σε αυτόν τον κλειστό θάλαμο μπαίνεις, ξαπλώνεις και το μηχάνημα πλένει το σώμα.

Μάλιστα, μέσω ενός λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης, προβάλλονται στον χρήστη του θαλάμου - πλυντηρίου χαλαρωτικές εικόνες και ήχοι. Στη συνέχεια ξεκινά το πλύσιμο: Ο χρήστης δέχεται μεγάλης ταχύτητας κύματα νερού τα οποία περιέχουν μικροφυσαλίδες οι οποίες καθαρίζουν το σώμα του.

Η εταιρεία πραγματοποιεί δοκιμές του συστήματος στις οποίες οι χρήστες του «πλυντηρίου» είναι συνδεδεμένοι με ένα ηλεκτροκαρδιογράφο για να καταγράφεται ο καρδιακός ρυθμός.

Με βάση τα δεδομένα που συλλέγονται οι δημιουργοί του συστήματος διαπιστώνουν το επίπεδο της ευχαρίστησης ή ενόχλησης που αισθάνεται κάποιος χρήστης. Ακολούθως, κάνουν τις απαραίτητες προσαρμογές για να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα ικανοποίησης στο «Project Usoyaro».

Όσοι ενδιαφέρονται για ένα τέτοιο πλυντήριο θα χρειαστεί να περιμένουν. Η εταιρεία αναφέρει ότι ο θάλαμος θα είναι έτοιμος το 2024 και θα ξεκινήσει να πωλείται το 2025. Η τιμή του πλυντηρίου για ανθρώπους δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, όπως και η κατανάλωσή του σε νερό και ρεύμα.

Πώς λειτουργεί το πλυντήριο για ανθρώπους - Βίντεο

ieidiseis.gr

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael