Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κινητοποίηση αγροτών με τρακτέρ στην Κοζάνη! (βίντεο)

Πρόεδρος Δρεπάνου: Φεύγουν τσάμπα 450 στρέμματα

Κλειστή παρέμεινε για μία ώρα το πρωί της Τετάρτης η Παύλου Μελά μετά από πομπή τρακτέρ των αγροτών του Δρεπάνου .Οι αγρότες διαμαρτύρονται για την επένδυση υδροπονίας σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις και προτείνουν άλλη έκταση. Ο δήμαρχος δέχτηκε αντιπροσωπεία στο γραφείο του και υπήρχε έντονος διάλογος με τον Λάζαρο Μαλούτα να εξηγεί ότι το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει και όχι ο ίδιος.

«Το δημοτικό συμβούλιο δεν έχει πάρει καμία απόφαση. Η υπόθεση θα φτάσει όταν θα είναι ώριμη» είπε χαρακτηριστικά . Ο πρόεδρος της κοινότητας Φώτης Παπαδημητρίου μίλησε για την αρνητική γνωμοδότηση της κοινότητας θεωρώντας ότι φεύγουν τσάμπα 450 στρέμματα . «Μέχρι κάποιο διάστημα γνωρίζαμε ότι είχε αποσυρθεί το ενδιαφέρον της εταιρίας .Τώρα μας λένε ότι έχει περιορίσει τα στρέμματα».

Ο δήμαρχος ανέφερε: εξήγησε ότι υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον για ένα χερσολίβαδο 850 στο Δρέπανο για μονάδα υδροπονίας. «Οι διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη μετά από αρνητική γνωμοδότηση της αρχαιολογίας .Ο επενδυτής ήρθε με νέα πρόταση περιορίζοντας τις εκτάσεις και η υπόθεση βρίσκεται στην αρχαιολογία. Το δημοτικό συμβούλιο δεν έχει εκφραστεί δημόσια επί του θέματος. Ασχολούμαστε με το θέμα και θα συνεχίσουμε γιατί μας ενδιαφέρει το καλό των πολλών . Στη συγκεκριμένη έκταση υπάρχουν 26-27 μισθώσεις καλλιεργήσιμων εκτάσεων από συμπολίτες, ενώ και η απασχόληση από και μονάδα υδροπονίας και οι γενικότερες επιπτώσεις στην περιοχή και την οικονομία του Δρεπάνου είναι πολλαπλάσιες και τουλάχιστον δεκαπλάσιες».

Ιωάννα Παπαδημητρίου - prlogos.gr



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael