Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Διπλή Γιορτή για τη Σημαία και το ΟΧΙ του Σαράντα από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας για τα Δημοτικά

Τη Διπλή Γιορτή της Σημαίας και του Έπους του ΄40 γιόρτασαν οι μαθητές της Β Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» μαζί με τους μαθητές των μεγάλων τάξεων των Δημοτικών Σχολείων της πόλης την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιστορικού Τραμπάντζειου Γυμνασίου. Μέσα από μία πλούσια αλληλουχία κειμένων, μαρτυριών, εικόνας και μουσικής οι μαθητές παρουσίασαν το νόημα και τη σημασία της επετείου σε μία εκδήλωση προσιτή στους μικρούς μαθητές των Δημοτικών Σχολείων αλλά και στους γονείς και στους υπόλοιπους θεατές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Βοΐου κ. Ναούμ Τσιαούσης, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΒΟ κ. Ελένη Χαλαμούτη - Κακάλη, οι δασκάλες και οι δάσκαλοι των μαθητών των τριών Δημοτικών Σχολείων της Σιάτιστας.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας ευχαριστεί θερμά τον κ. Ναούμ Τσιαούση, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Βοΐου για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας και την άμεση ανταπόκριση στην υποστήριξη της εκδήλωσης από τους Τεχνικούς του Δήμου, την κ. Ελένη Χαλαμούτη - Κακάλη για την σημαντική υποστήριξη στην διοργάνωση της εκδήλωσης, τους τεχνικούς της ΔΗΚΕΒΟ για τη βοήθεια στη λειτουργία του τεχνικού εξοπλισμού, τους Διευθυντές των τριών Δημοτικών Σχολείων της πόλης για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση και τη συμμετοχή των μαθητών και των δασκάλων στην εκδήλωση.

Συγχαίρει θερμά τις καθηγήτριες κ. Βάϊα Τρομπούκη, φιλόλογο, για την φιλολογική και τεχνολογική επιμέλεια της εκδήλωσης, την κ. Ξένια Τσαβκοπούλου, μουσικό, για την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης και τους μαθητές των Τμημάτων Β1 και Β2 Γυμνασίου για την προσπάθεια και το όμορφο αποτέλεσμα.

Τέλος εύχεται σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών του σχολείου να έχουν υγεία και να θυμούνται τις πράξεις των προγόνων μας ώστε να φωτίζουν τα βήματα όλων στη γνώση και τον πολιτισμό.

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael