Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σερβιτόρα σώζει αστραπιαία τη ζωή πελάτη που πνιγόταν! (βίντεο)

Οι καθημερινοί ήρωες είναι παντού! Όπως σε ένα εστιατόριο, με την «κάπα» του σερβιτόρου. Δίχως να σκεφτούν, επεμβαίνουν, σώζουν ζωές και συνεχίζουν τη δουλειά τους. Τόσο απλά… Μία τέτοια καθημερινή ηρωίδα, είναι και η σερβιτόρα στο βίντεο που δημοσίευσε η σελίδα Good News Movement στο Instagram!

Αυτό απεικονίζει έναν άνδρα να κάθεται σε ένα τραπέζι και να γευματίζει με την τετραμελή οικογένειά του όταν ξαφνικά αρχίζει να πνίγεται.

Ο γιος του, μικρός σε ηλικία, άρχισε να του χαϊδεύει την πλάτη, ωστόσο η γυναίκα και το άλλο το παιδί δεν φαίνεται να καταλαβαίνει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Η σερβιτόρα που τον βλέπει, η Lacy Guptill πλησιάζει στο τραπέζι και αντιλαμβάνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τι συμβαίνει. Με γρήγορα αντανακλαστικά κάνει τη λαβή Χάιμλιχ, καταφέρνοντας έτσι να σώσει τη ζωή του συγκεκριμένου πελάτη.
 
«Σερβιτόρα εστιατορίου σώζει τη ζωή ενός πελάτη όταν παρατήρησε ότι πνιγόταν από το φαγητό. Η Lacy Guptill εφάρμοσε τη λαβή Χάιμλιχ για αποφυγή πνιγμού που έμαθε πριν από χρόνια, όταν εκπαιδεύτηκε ως Τεχνικός Επείγουσας Υπηρεσίας, ενώ δίδασκε επίσης πρώτες βοήθειες και CPR», αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης.

Οι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν στα σχόλια του βίντεο επαινώντας τα γρήγορα αντανακλαστικά της Lacy και τις ηρωικές ενέργειές της στην ενότητα των σχολίων. «Δόξα τω Θεώ για τη γρήγορη σκέψη της. Πραγματική ηρωίδα», έγραψε ένας χρήστης.

gazzetta.gr

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael