Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ασταμάτητος o Παναθηναϊκός, νίκησε με ανατροπή στην Τούμπα! Νίκη για Ολυμπιακό -Ήττα για Άρη (βίντεο)

Το «τρένο» του Παναθηναϊκού δεν έκανε στάση ούτε στην Τούμπα. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, μολονότι βρέθηκε να χάνει από τον ΠΑΟΚ κατάφερε με δύο γκολ του Αϊτόρ στο δεύτερο ημίχρονο να επικρατήσει την Κυριακή με 2-1 του «δικεφάλου» του Βορρά, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, κάνοντας το «6 στα 6» στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 18’ με τον Ολιβέιρα, με τον Ισπανό να ισοφαρίζει στο 51’, κάνοντας μόνος του την ολική ανατροπή στο 73’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Με αυτό το τρίποντο οι Κυπελλούχοι Ελλάδας φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ να μένει στους 11, μετά την αποψινή του ήττα, η οποία ήταν η πρώτο στο εφετινό πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Λουτσέσκου.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η δεύτερη θητεία του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν την Κυριακή με 2-0 του Ατρομήτου στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 6η αγωνιστική της Super League.

Oι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και επέστρεψαν στις νίκες, με τον Σεντρίκ Μπακαμπού να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην επικράτηση των γηπεδούχων.

Ο Γάλλος στράικερ, στην παρθενική του παρουσία ως βασικός με τον Ολυμπιακό, πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο 45+1' με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και στο 68΄ με ψύχραιμο πλασέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 38' ο Ελ Αραμπί είχε χαμένο πέναλτι (απέκρουσε ο Γιαννιώτης), ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μασούρας είχε δοκάρι.

Ο Μαρσέλο, που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή, έμεινε τελικά στον πάγκο (όπως και ο Πασχαλάκης), παρά τη... λαϊκή απαίτηση να μπει στο ματς, έστω και στα τελευταία λεπτά, ενώ αντίθετα, την παρθενική του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα έκανε ο Σαμασέκου.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, επιθετικά στο πρώτο μέρος και αμυντικά στο δεύτερο, ο Βόλος επικράτησε με 2-0 του Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Μίλος Ντέλετιτς (26') και Ζαν Πιερ Ακόστα Μπαριέντος (30' πέν.) τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου που έπαιξε από το 55' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Νικολάι Άλχο.


 zougla.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael