Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Απίστευτο τροχαίο στην Καστοριά: Ευτυχώς τα παιδιά δεν ήταν στην αυλή! (φωτο)

Απίστευτο τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν (στη μία περίπου το μεσημέρι) στην οδό Γράμμου 211 και συγκεκριμένα στον 1ο δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό Καστοριάς. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καστοριάς για προληπτικούς λόγους.

Οδηγός με Ι.Χ. αυτοκίνητο που κατέβαινε την Δημοκρίτου, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και αφού διέσχισε τα δύο ρεύματα της Γράμμου, προσέκρουσε στο τσιμεντένιο τοιχίο και τα σιδερένια κιγκλιδώματα του αύλειου χώρου του παιδικού σταθμού τα οποία και γκρέμισε, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο και η περίφραξη να πέσουν μέσα στην αυλή όπου λίγο πριν έπαιζαν αμέριμνα μικρά παιδάκια.


Το γεγονός ότι τα παιδιά εκείνη την στιγμή βρίσκονταν εντός του κτιρίου για φαγητό ήταν και το μεγάλο ευτύχημα.


Κανείς δεν γνωρίζει το λόγο για τον οποίο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο. Ακούσαμε από παρευρισκόμενους ότι μάλλον το αυτοκίνητο παρουσίασε τεχνική βλάβη, ότι του «κόπηκαν» τα φρένα, άλλοι υπέθεσαν ότι άλλος ήταν ο λόγος που ο οδηγός απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Το σίγουρο είναι ότι εκτός της μεγάλης τύχης που είχαν παιδιά και εκπαιδευτικό προσωπικό, πρέπει οι αρμόδιοι να δούνε τις φωτογραφίες της περίφραξης που υποχώρησε. Αν προσέξετε, το τσιμεντένιο κομμάτι του τοίχου που κατέρρευσε, μοιάζει να τοποθετήθηκε σαν κομμάτι Lego πάνω σε άλλο τοίχο. Δεν είμαστε ειδικοί, αλλά με την πρώτη ματιά δεν είδαμε σιδεριές ικανές να κρατήσουν ένα τέτοιο τσιμεντένιο όγκο που αποκολλήθηκε από τη βάση του και έπεσε σαν χαρτονάκι!

Άρα, μπορεί να αποφύγαμε λόγω τύχης σήμερα τα χειρότερα, αλλά έστω και με αυτόν τον τρόπο θεωρούμε ότι είναι αναγκαίος ο έλεγχος της περίφραξης ενός παιδικού σταθμού που βρίσκεται δίπλα σε κεντρικό δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας και η επανακατασκευή αυτού με τις απαραίτητες προδιαγραφές αυτή τη φορά.

Πολλοί επίσης ανέφεραν την αναγκαιότητα και του προγραμματισμένου από τον δήμο Καστοριάς του έργου κατασκευής κόμβου στην περιοχή που πρόκειται να ξεκινήσει έτσι κι αλλιώς σύντομα, μαζί με την κατασκευή αντίστοιχου κόμβου στα σημερινά φανάρια της ΠΕ Καστοριάς και την διαπλάτυνση του δρόμου στα Ψαράδικα.

 

Πηγη: oladeka.com



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael