Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Ασταμάτητος ο ΠΑΟ... Διπλό Ολυμπιακός και Βόλος... Ισοπαλία ο ΠΑΟΚ! (βίντεο)

Το εφετινό «τρένο» του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησε ούτε απέναντι τον Άρη. Αν και οι «κιτρινόμαυροι» έμοιαζαν να έχουν μπλοκάρει τους «πράσινους», το γκολ του Άντραζ Σπόραρ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρισε στο «τριφύλλι» μια σπουδαία νίκη με 1-0, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στο «9Χ9» και ισοφαρίζοντας το ιστορικό ρεκόρ σε εκκίνηση πρωταθλήματος, που είχε απ’ τη σεζόν 1994/95.

Σλοβενική... υπόθεση η «πράσινη» νίκη, με ασίστ απ’ τον Βέρμπιτς και κεφαλιά από τον Σπόραρ, με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Άρης, μετά την αποβολή του Πάλμα με απευθείας κόκκινη στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Ολυμπιακός συνήλθε άμεσα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο και με καλή απόδοση μετά το 20΄ επικράτησε πάρα πολύ εύκολα με 2-0 του Παναιτωλικού, που ήταν άκρως απογοητευτικός κι έμεινε για τρίτο ματς χωρίς «τρίποντο» (2 ήττες, μία ισοπαλία). Μπιελ και Βαλμπουενά ήταν οι σκόρερ των Πειραιωτών στο 50΄ και στο 83΄, που έδειξαν να βρίσκουν ξανά το ρυθμό τους ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την Φράιμπουργκ στη Γερμανία, για την 5η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Europa League.


Εκμεταλλευόμενος πλήρως τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, αλλά και τους τραυματισμούς που «έπληξαν» τον ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης απέσπασε ισοπαλία με 2-2 στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Μάλιστα, οι Αρκάδες του Ηρακλή Μεταξά θα πρέπει να αισθάνονται απογοητευμένοι, μιας και προηγήθηκαν με τα γκολ των Κάλεμπ Στάνκο (45’+2’) και Λεό Τιλίκα (53’πέν.). Οι Θεσσαλονικείς απάντησαν με τα γκολ των Γιασμίν Κούρτιτς (81’πέν.) και Νέλσον Ολιβέιρα (90’+7’), ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί και τους τραυματισμούς των Μάριου Τσαούση και Λευτέρη Λύρατζη.

Το... θαύμα του Βόλου στην εφετινή Super League συνεχίζεται. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου πέρασε και από το Περιστέρι, με 2-0 επί του Ατρόμητου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, έφτασε τις 6 συνεχόμενες νίκες (με το ματς Κυπέλλου με τον Ιωνικό) και τα 7 παιχνίδια αήττητη (έξι στο πρωτάθλημα) και στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, που παίζει την Κυριακή (23/10, 19:30) με τον Άρη. Δεύτερη σερί ήττα για τον Ατρόμητο στη SL, μετά το 1-0 από την ΑΕΚ και πρώτη μετά τη νίκη-πρόκριση μεσοβδόμαδα επί του Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο του Κυπέλλου

zougla.gr/sports



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael