Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Europa League: Συνεχίζεται το θρίλερ... Νέα πικρή ήττα για τον Ολυμπιακό (βίντεο)

Ο Ολυμπιακός γνώρισε ακόμα μια βαριά ήττα, αυτήν τη φορά από την Καραμπάγκ (0-3) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Μπορεί οι Πειραιώτες να παρουσίασαν διαφορετικό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς, δημιουργώντας ευκαιρίες και παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος η κατάσταση άλλαξε με εμφατικό τρόπο. Έτσι, ο Ολυμπιακός παραμένει χωρίς νίκη και βαθμό στον 7ο όμιλο του του Europa League.

Πλέον, μοναδικός ρεαλιστικός στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι η τρίτη νίκη του ομίλου και η συνέχεια στα πλέι οφ του Conference League, αλλά ακόμη κι αυτό προϋποθέτει μεγάλη αγωνιστική βελτίωση.

Το γκολ του Οβούσου «σόκαρε» την ελληνική ομάδα στο 68' και ανάγκασε το σύνολο του Μίτσελ να βγει ακόμη περισσότερο μπροστά, κάτι το οποίο έδωσε χώρους στους φιλοξενούμενους. Η σέντρα-σουτ του Μασούρα κατέληξε στο δοκάρι και λίγο αργότερα ο Σισέ με ένα τεράστιο λάθος έδωσε... έτοιμο γκολ στην Καραμπάγκ, η οποία πήρε το δώρο και το ξετύλιξε με τον Βέσοβιτς να χρίζεται σκόρερ στο 82'. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Σεϊντάεφ στο 86' με υπέροχο σουτ.


iefimerida.gr

 

 


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael