Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Το προϊόν καθαριότητας που έχει ημερομηνία λήξης και πρέπει να το κοιτάς

Διανύουμε μια περίοδο κατά την οποία οι κανόνες καθαριότητας είναι πιο αυστηροί από ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Ακόμη και αυτά που είναι αμιγώς για την καθαριότητά μας.
Για παράδειγμα ήξερες ότι υπάρχει ένα προϊόν το οποίο λήγει και πιθανόν δεν το έχεις ελέγξει ποτέ; Ο λόγος για τα σαπούνια. Κι όμως τα περισσότερα σαπούνια υπόκεινται στις ρυθμίσεις της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), η οποία απαιτεί να φέρουν ημερομηνία λήξης.

Πότε λήγουν συνήθως; Τα περισσότερα σαπούνια έχουν διάρκεια ζωής για δύο χρόνια. Ωστόσο κάποια χειροποίητα καλό είναι να χρησιμοποιούνται μέσα σε ένα χρόνο από τη στιγμή αγοράς τους. Αν έχετε πετάξει το χαρτί μπορείτε να καταλάβετε πότε έληξε ένα σαπούνι.  Ένα σαπούνι μπορεί να έχει λήξει εάν είναι ραγισμένο, στεγνό και δεν δημιουργεί σαπουνάδα ή αν δεν έχει την έντονη μυρωδιά που είχε όταν το αγοράσατε.

Μπορεί να παρατηρήσετε, επίσης, ότι ένα σαπούνι έχασε τη μυρωδιά του. Τα σαπούνια μπορεί να χάσουν τη μυρωδιά τους όταν τα αιθέρια έλαια εξατμιστούν και σε μερικές περιπτώσεις σε φυσικά σαπούνια αυτό μπορεί να γίνει σε διάστημα τριών μηνών από το άνοιγμά τους.

Ένα άλλο σημάδι ότι το σαπούνι είναι πολύ παλιό είναι οι πορτοκαλί κηλίδες. Και μπορεί η χρήση του να είναι ασφαλής αλλά δε θα είναι αποτελεσματική.

 

ourlife.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael