Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ο Χρ. Παπακαλιάτης φωτογραφίζεται στη Σιάτιστα για το «Vogue Greece» Σεπτεμβρίου!

Λίγο πριν επιστρέψει στη μικρή οθόνη με τη νέα του πολυαναμενόμενη σειρά Maestro, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναλαμβάνει ένα τριπλό ρόλο για τη Vogue Greece Σεπτεμβρίου, που κυκλοφορεί την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου με την Καθημερινή.
Ο ταλαντούχος δημιουργός φωτογραφίζει και σκηνοθετεί μια ερωτική ιστορία, ενώ πρωταγωνιστεί και στο εξώφυλλο της Vogue Greece Σεπτεμβρίου μαζί με το τοπ μόντελ Sara Grace Wallersted, σε ένα τεύχος αφιερωμένο στην αγάπη. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η ομάδα της Vogue Greece, ταξίδεψαν στη Σιάτιστα Κοζάνης, μεταφέροντας μέσα από φωτογραφίες όλα τα στάδια μιας σχέσης, από τον ρομαντισμό και το πάθος, μέχρι τον πόνο του τέλους.
Πώς διαχωρίζει όμως ο μαέστρος των συναισθημάτων τον έρωτα και την αγάπη; “Είναι δύο πολύ σημαντικά αλλά τελείως διαφορετικά συναισθήματα. Ο έρωτας είναι μια κατάσταση στην οποία ο άνθρωπος μπαίνει και ίσως ανακαλύψει κάτι. Η αγάπη από την άλλη είναι κάτι πολύ πιο ουσιαστικό και πολύτιμο, που αν το κατακτήσεις έχει διάρκεια”, περιγράφει στο Βλάση Κωστούρο.

Μέσα από την νέα σειρά Maestro ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αγγίζει επίκαιρα ζητήματα όπως η ενδοοικογενειακή βία και η ομοφοβία, κάτι που είχε επιχειρήσει και στην τελευταία του ταινία Ένας Άλλος Κόσμος. Τι εκκινεί σεναριακά αυτή η πιο προβληματισμένη στροφή του τα τελευταία χρόνια;

“Μα πάντα οι θεματολογίες μου είχαν και αυτά τα στοιχεία. Ίσως με άλλον τρόπο, άλλο φόντο, άλλη ωριμότητα και -μην ξεχνάτε- σε άλλη εποχή. Ανέκαθεν με απασχολούσε να ασχοληθώ σεναριακά με κοινωνικά θέματα. Απλά τώρα το κάνω πιο συνειδητά και, ελπίζω, πιο ώριμα. Δεν νομίζω ότι έκανα κάποια στροφή. Μεγαλώνω και, ευτυχώς, μου αρέσει”, εξηγεί.

Μην χάσετε την συνέντευξη και τη φωτογράφιση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη Vogue Greece Σεπτεμβρίου, που κυκλοφορεί την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου με την Καθημερινή.

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael