Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κ. Βέττα: Να εισακουστεί το αίτημα των κατοίκων της Νεάπολης για τα ΕΛΤΑ και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση-αναφορά προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης σχετικά με την εκ περιτροπής λειτουργία των ΕΛ.ΤΑ. και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στη Νεάπολη Κοζάνης.

Η ερώτηση βασίζεται στο ψήφισμα διαμαρτυρίας που υπογράφεται από αιρετούς και κατοίκους της περιοχής, το οποίο κοινοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοίου και στα θεσμικούς φορείς της Π.Ε. Κοζάνης.

Όπως αναγράφεται, η απόφαση για εκ περιτροπής λειτουργία των δύο δομών, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση καθώς πλήττεται εν γένει η εμπορική, επαγγελματική και επιχειρηματική δραστηριότητα, την ώρα μάλιστα, που έχουν κλείσει οι περισσότερες υπηρεσίες της περιοχής.

Επιπρόσθετα, η συγκεκριμένη απόφαση έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα ειδικά στους ηλικιωμένους πολίτες που είναι συνηθισμένοι στην διαπροσωπική επικοινωνία για την διευθέτηση των εκκρεμοτήτων τους και, εδώ και πέντε μήνες, υποβάλλονται σε έξοδα και ταλαιπωρία για τη μετακίνηση στο πλησιέστερο κατάστημα της περιοχής.

Η κυβέρνηση οφείλει να παρέμβει άμεσα, να αλλάξει η απόφαση και να επανέλθει το πρότερο, καθημερινό καθεστώς λειτουργίας  των ΕΛ.ΤΑ. και του Τ.Τ. στη Νεάπολη, καθώς, εκτός των προαναφερθέντων, η Δυτική Μακεδονία, αντιμετωπίζει δημογραφική υποχώρηση και μετανάστευση του πληθυσμού, οικονομική στασιμότητα και συστηματική απαξίωση.


Καλλιόπη Βέττα
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΠΕ Κοζάνης

 

 


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael