Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Αγγελική Βλαχάκη «Με ποιο δικαίωμα» - Ένα τραγούδι για την έμφυλη βία


Η 19χρονη Αγγελική Βλαχάκη γεννήθηκε στη Γερμανία, πέρασε τα σχολικά της χρόνια στην Ελλάδα και σήμερα διαμένει στο Βέλγιο.

Το μουσικό της ταλέντο ξεδιπλώθηκε στην ηλικία των 11 ετών όπου ξεκίνησε να γράφει τα δικά της τραγούδια. Σήμερα παρουσιάζει επίσημα το τραγούδι της με τίτλο «Με ποιο δικαίωμα».

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Αγγελική έγραψε ένα τραγούδι με βάθος και ποιότητα, θέλοντας με το δικό της τρόπο να καταγγείλει τη μάστιγα της ενδοοικογενειακής βίας και της γυναικείας κακοποίησης.

Με το τραγούδι αυτό η Αγγελική εμφανίστηκε στη σκηνή του The X Factor Greece, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στην κριτική επιτροπή.

Με συνοδεία την κιθάρα της, η Αγγελική μετέδωσε ένα συγκλονιστικό μήνυμα με λιτό και αφοπλιστικό τρόπο. Μια ηχηρή φωνή απέναντι σε ένα κοινωνικό φαινόμενο που το τελευταίο διάστημα έχει λάβει τρομακτικές διαστάσεις. Την περασμένη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου η Αγγελική ανέβηκε στη σκηνή του Σεράφειου του Δήμου Αθηναίων και παρουσίασε ζωντανά το τραγούδι της, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Strong Me (μια διοργάνωση 32 φορέων και συλλόγων από όλη την χώρα και την Κύπρο), όπου και αποθεώθηκε από το κοινό.

Το single «Με ποιο δικαίωμα» κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες και υπηρεσίες: https://smarturl.it/MePioDikeoma Official Music Video: https://youtu.be/iyukZ4d9gng

Με ποιο δικαίωμα 


Μουσική: Αγγελική Βλαχάκη, Πελαγία Κελιδου Στιχοι: Αγγελική Βλαχάκη, Πελαγία Κελίδου

Ενορχήστρωση - programming: Ερμής Βογιατζής

Τύμπανα: Παντελής Καραγεωργιάδης Μπασο: Γιάννης Σώκιαλης Κιθάρες: Βαγγέλης Κρίθαρης Πληκτρα: Ερμής Βογιατζής Φωνητικά: Δημήτρης Πάσιος, Βιργινία Σάντα, Αγγελική Βλαχάκη

Ηχογράφηση - μίξη: Ερμής Βογιατζής / Real Sound Studio Παραγωγή: Γιώργος Βλαχάκης

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Κεχαγιάς

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael