Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Καστοριά: Διαμαρτυρία για το κόστος της θέρμανσης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κόστος της ενέργειας και, ιδιαίτερα της θέρμανσης, προγραμματίζουν δεκαεφτά φορείς της Καστοριάς, για την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου. 

Εκπρόσωποι των φορέων πήραν μέρος σε συνάντηση, κατά την οποία συζήτησαν για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τόσο για τα νοικοκυριά, όσο και για τους επαγγελματίες. 

Τα θέματα ενέργειας και θέρμανσης, εν’ όψει του επερχόμενου χειμώνα, ήταν το κύριο θέμα της συζήτησης. Οι φορείς ανακοίνωσαν την απόφαση για τη συγκέντρωση σε κοινό δελτίο τύπου, με το οποίο καλούν τους πολίτες του νομού να είναι σε εγρήγορση και να συμμετάσχουν ενεργά.


Οι φορείς της Καστοριάς που υπογράφουν την ανακοίνωση είναι η   Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ , ο Δικηγορικός Σύλλογος, ο σύλλογος Εστίασης, ο Σύλλογος Ξενοδόχων, ο Σύλλογος Λογιστών, ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Πρατηριούχων, ο Αγροτικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η ΕΛΜΕ Καστοριάς, ο Σύλλογος  Εργαζόμενων Νοσοκομείου, οι Εργαζόμενοι ΟΤΑ, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος, οι Δασεργάτες Δυτικής Μακεδονίας, οι εργαζόμενοι στο Βοήθεια στο Σπίτι, το E.B.E. και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς.

 

ertnews.gr - ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael