Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Καλοκαιρία την Παρασκευή και το Σάββατο- Τι αλλάζει από Κυριακή

Αραιές νεφώσεις αναμένουμε την Παρασκευή στις περισσότερες περιοχές της χώρας οι οποίες στα νησιά του Βόρειου Ιονίου και στην Δυτική Ήπειρο θα είναι κατά περιόδους αυξημένες και θα σημειώνονται τοπικές μπόρες.

Μετεωρολογικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική κυρίως στα νότια διαμερίσματα της χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις φτάνοντας και στο Ιόνιο και στο Αιγαίο το πολύ 4 μποφόρ.

Παρόμοιες καιρικές συνθήκες θα έχουμε και το Σάββατο που σε ολόκληρη τη χώρα θα κυριαρχεί ηλιοφάνεια και μόνο στα βορειοδυτικά αιτήματα της χώρας οι αυξημένες νεφώσεις θα δώσουν κάποιες τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις φτάνοντας τα 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει νέα άνοδο και θα φτάσει στα κεντρικά ηπειρώτικα ακόμα και τους 34 βαθμούς Κελσίου ενώ στη Βόρεια Κρήτη τα θερμόμετρα ίσως αγγίξουν και τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή τώρα και σύμφωνα με τα τελευταία μετεωρολογικά στοιχεία αναμένουμε αλλαγή του καιρού εξαιτίας ενός βαρομετρικού χαμηλού το οποίο από την Ιταλία θα κινηθεί προς τη χώρα μας. Οι περιοχές που φαίνεται να δέχονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες είναι τα νησιά του Ιουνίου, η Ήπειρος, η Δυτική στερεά και η βορειοδυτική Πελοπόννησος ενώ πιθανότητα για πιο τοπικές βροχές υπάρχει και τις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές. 

Οι άνεμοι θα στραφούν από βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά στα πελάγη και τα 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από Βορρά προς Νότο και δεν θα ξεπεράσει στα κεντρικά Ηπειρώτικα τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

 

meteo24news.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael