Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Έφηβος χτυπήθηκε από τρένο, κατά τη διάρκεια λήψης ενός Instagram Reel! (βίντεο)

Ένας έφηβος από την Ινδία χτυπήθηκε από τρένο, στην προσπάθεια λήψης ενός Instagram Reel, με το περιστατικό να καταγράφεται στην κάμερα.

Η τρομακτική στιγμή όπου ένας έφηβος χτυπήθηκε από τρένο, την ώρα που περπατούσε πολύ κοντά στις γραμμές, καταγράφηκε σε video. Το περιστατικό συνέβη κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Kazipet στην Telangana.

Τον 17χρονο Ch Akshay Raj τραβούσε σε βίντεο ένας φίλος του, ο οποίος ακούγεται να του μιλάει στο βίντεο σε κάποιες στιγμές. Ο έφηβος προφανώς ήθελε να βιντεοσκοπηθεί για την δημιουργία ενός “συναρπαστικού” Instagram Reel. Μόνο που περπατούσε πολύ κοντά στις γραμμές, με το κεφάλι κάτω, και τα χέρια στις τσέπες, χωρίς να παρατηρεί το διερχόμενο τρένο καθώς πλησίαζε από πίσω του με μεγάλη ταχύτητα. Το αποτέλεσμα; Το τρένο τον χτύπησε, και τον πέταξε στο έδαφος. Όσο για αυτόν που τραβούσε το βίντεο, άρχισε να ουρλιάζει, τρέχοντας παράλληλα προς τον άτυχο νεαρό.

Ο νεαρός διακομίστηκε στο κρατικό νοσοκομείο MGM, και στη συνέχεια σε ιδιωτικό νοσοκομείο από τους συγγενείς του. Ως εκ θαύματος, επέζησε. Οι ιατρικές αναφορές κάνουν λόγο για τραύματα μή απειλητικά για τη ζωή του. Ωστόσο, φέρει ένα κάταγμα στο πόδι του. Ο έφηβος δεν είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις από τους εργάτες του σιδηροδρομικού σταθμού, οι οποίοι πραγματοποιούσαν επισκευές στη συγκεκριμένη γραμμή εκείνη τη στιγμή σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον. Αν κάποιοι θεωρούν αστείο το να τραβήξουν “συναρπαστικά” βίντεο ή φωτογραφίες, με άμεσο κίνδυνο για την ανθρώπινη ζωή, στον βωμό των likes και της αναγνώρισης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να αναθεωρήσουν, καθότι έχουν γίνει πλέον πάρα πολλά ατυχήματα, με πολλά από αυτά να είναι θανατηφόρα. Θέλετε ένα παράδειγμα; Στο παρελθόν, ο 19χρονος Deleon Alonso Smith από το Χιούστον του Τέξας, αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος με ένα όπλο, ενώ πόζαρε με αυτό για μια selfie. 

 

pttl.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael