Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Καλλιόπη Βέττα: Η νέα γενιά φέρνει την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον

«Καλλιόπη Βέττα: Η νέα γενιά φέρνει την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον – Επισκέψεις σε σχολεία της Π.Ε. Κοζάνης για την έναρξη της σχολικής χρονιάς»
Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς επισκέφθηκε εκπαιδευτικές μονάδες του Βοίου. Ειδικότερα, επισκέφθηκε την Σιάτιστα όπου παρακολούθησε τον αγιασμό στο Γυμνάσιο, το Λύκειο, το Ε.Π.Α.Λ. και το Μουσικό Σχολείο, τη Νεάπολη, όπου παρευρέθηκε στο Γυμνάσιο και το Λύκειο και το Τσοτύλι όπου παρακολούθησε την έναρξη σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Η Βουλευτής συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, το προσωπικό των σχολείων, γονείς και κηδεμόνες και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλες και όλους με υγεία και δύναμη, για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους.

 

Απευθυνόμενη προς τις μαθήτριες και τους μαθητές επεσήμανε ότι η φετινή χρονιά είναι μια ευκαιρία να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος στην γνώση αποκτώντας τα εφόδια και τις δεξιότητες που θα αναδείξουν  τον πνευματικό και συναισθηματικό τους κόσμο. Παράλληλα, ανέφερε ότι το σχολείο είναι χώρος ανεκτίμητος, καθώς εκεί πλάθονται συνειδήσεις και προσωπικότητες, ενώ δημιουργούνται όνειρα ζωής και φιλίες που τους ακολουθούν σε όλη την ενήλικη ζωή τους.

Κλείνοντας, τόνισε ότι η νέα γενιά, με την αισιοδοξία, το όραμα και την πίστη της, μπορεί να συμβάλει στον αγώνα για καλύτερη, δημόσια και δωρεάν Παιδεία, μπορεί να φέρει την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον σε όλους μας, χωρίς αποκλεισμούς, στεγανά και αδιέξοδα. Καλλιόπη Βέττα Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΠΕ Κοζάνης

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael