Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Απίστευτη ιστορία: Ο σύζυγός της ετοιμαζόταν να παντρευτεί κρυφά άλλη και το έμαθε από το...Facebook

Το απόλυτο σοκ έπαθε μια γυναίκα όταν έμαθε από το Facebook ότι ο επί 25 χρόνια σύζυγός της έκανε...διπλή ζωή.

Το απόλυτο σοκ έπαθε μια γυναίκα όταν ανακάλυψε τυχαία στο Facebook ότι ο επί 25 χρόνια σύζυγος της και ο πατέρας των 3 παιδιών της ετοιμάζεται να παντρευτεί κρυφά άλλη γυναίκα με την οποία είχε αποκτήσει επίσης 2 παιδιά.

Έτσι τον «τσάκωσε»

Σύμφωνα με το nypost.com, ο άνδρας της εργάζεται ως μεσίτης σε εταιρεία, με αποτέλεσμα να φεύγει για μέρες από το σπίτι ή ακόμα και για μια ολόκληρη εβδομάδα, οπότε δεν δημιούργησε ποτέ υποψίες.

Η ίδια λοιπόν πριν από λίγο καιρό έφτιαξε για πρώτη φορά λογαριασμό στο Facebook και αποφάσισε να ψάξει το συζύγου της. Όταν έβαλε το όνομα του στην αναζήτηση λοιπόν, βγήκαν δύο προφίλ. Το πρώτο ήταν εκείνο που χρησιμοποιούσε ο σύζυγος και το δεύτερο είχε το ίδιο όνομα με εκείνον, φωτογραφία στην οποία φαίνονταν αυτός, αλλά διαφορετικό επίθετο.

«Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου»

Κοιτάζοντας το προφίλ, είδε ότι πράγματι επρόκειτο για τον σύζυγό της, ο οποίος φαινόταν να είναι αρραβωνιασμένος με μια άλλη γυναίκα και να αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Μάλιστα, όταν κοίταξε καλύτερα, είδε ότι η πιο πρόσφατη ανάρτηση είναι από το μέρος που υποτίθεται είχε πάει για τη δουλειά.

«Έχει μια αρραβωνιαστικιά, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Και τα δύο είναι στην πρώτη εφηβεία τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τον έδιωξε από το σπίτι 

Έτσι, αν και αρχικά ξεκίνησε να ετοιμάσει βαλίτσες για να φύγει από το σπίτι, τελικά άλλαξε γνώμη και το πρώτο πράγμα που έκανε, ήταν να ειδοποιήσει την άλλη γυναίκα και να πει την αλήθεια. Έπειτα, μίλησε στον σύζυγο της -ο οποίος πλέον κοιμάται σε ξενοδοχείο κοντά στο σπίτι- και προσπαθεί να πει την αλήθεια στα παιδιά της, που δεν γνωρίζει κάτι μέχρι στιγμής.

«Μου κατέστρεψε τη ζωή»

«Σχεδόν κάθε μέρος του εαυτού μου θέλει να ουρλιάξει στο πρόσωπό του και να τον επιπλήξει που κατέστρεψε τη ζωή μου. Αλλά ένα άλλο μέρος του εαυτού μου θέλει να προσποιηθεί ότι είναι αδαής και να αφήσει να περάσει. Επειδή η ζωή μας είναι ειρηνική, είναι καλός με τα παιδιά μας, είναι η κύρια πηγή οικονομικού εισοδήματος και αγαπάει», είπε στη συνέχεια, χαρακτηρίζοντας την όλη υπόθεση ως πλοκή ταινία.

 

dikaiologitika.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael