Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ευρωμπάσκετ 2022: Πρεμιέρα με νίκη 89-85 επί της Κροατία -Απόψε με την Ιταλία η Εθνική!

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Εθνική ομάδα μπάσκετ, επικρατώντας στην πρεμιέρα της Κροατίας με 89-85, με κορυφαίους τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να πραγματοποιήσει νικηφόρα πρεμιέρα, νικώντας την Κροατία με 89-85, με τον Γιάννη να «γράφει» 27 πόντους, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κοψίματα.

Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Ντόρσεϊ.

Οι Κροάτες μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο η Εθνική Ελλάδος κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και με καθαρό μυαλό να χτίσει μια διαφορά, που πλησίασε τους 20 πόντους.

Εκεί κάπου οι παίκτες του Ιτούδη «μπλόκαραν» επιθετικά, ωστόσο,
για να αποφευχθεί η ανατροπή, επιστρατεύθηκε η αμυντική προσήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο... Ο Γιάννης, με δύο καθοριστικά μπλοκ στα τελευταία λεπτά, ένα εντυπωσιακό ανάποδο κάρφωμα, μετά από ασίστ του Νικ Καλάθη, κι άλλο ένα «γκολ-φάουλ», έφερε στο φινάλε τα χαμόγελα στη «γαλανόλευκη», ενώ ο εξαιρετικός Ντόρσεϊ, πετυχαίνοντας 27 πόντους, έκανε ρεκόρ καριέρας με την Εθνική, βοηθώντας τα μέγιστα για την πρώτη μας νίκη στο Ευρωμπάσκετ.

Τα δεκάλεπτα εξελίχθηκαν ως εξής:

    30-46
    16-24
    62-70
    85-89

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πήρε το πρώτο ντέρμπι και πλέον επικεντρώνεται στο σημερινό (ΕΡΤ1, 22:00), απέναντι στην «οικοδέσποινα» Ιταλία, στο Μιλάνο.

iefimerida.gr 

φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael